Plan bezichtigingBel makelaar

Palingdreef 1

Verkocht
Excellent
Haastrecht
€ 1.195.000 k.k.
1180
 m²
183
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtige locatie tussen Haastrecht en Oudewater, rechtstreeks gelegen aan zwem- en vaarwater, bieden wij een schitterende, rietgedekte villa aan. De onder architectuur gebouwde woning voelt nog splinternieuw, het huis is in 2017 gebouwd, verkeert in topstaat en heeft natuurlijk een A+ label!! De tuin is diep, biedt veel privacy en heeft een oppervlakte van 1.180 m2 en een eigen aanleg- en zwemsteiger met rechtstreekse toegang tot de Hollandsche IJssel. Achter in de tuin kun je vanaf het vlonderterras heerlijk genieten van het uitzicht op alle voorbijtrekkende bootjes op de Hollandsche IJsel of genieten van een lekker hapje & drankje na een verfrissende zwempartij, sup- of boottocht. Eventueel zou je hier nog een mooi tuinhuis met veranda kunnen bouwen met uitzicht op het water en de tuin. Bij het huis bevindt zich een ruime berging/garage onder een plat dak. Deze ruimte is geïsoleerd en verwarmd en kan eenvoudig verbouwd worden tot mantelzorgwoning of kantoor aan huis. Nu is het een heerlijke extra grote garage.



INDELING

Begane grond:

Ruime en open entree met toegang tot woonkamer, toilet, bijkeuken, berging/garage en trap naar 1e verdieping.

Ruime open keuken. De keuken is voorzien van een flink kookeiland met veel inbouwapparatuur van de merken Miele en Bosch, zoals een stoomoven, combi-magnetron, vaatwasser, koelvriescombinate afzuigkap & inductiekookplaat. De grote ramen in de keuken zorgen voor veel lichtinval en bieden uitzicht op een voetbalveld met daarachter het prachtige monumentale klooster van Haastrecht.

De woonkamer is licht en ruim en heeft een waanzinnig mooie tuinbeleving door de glazen schuifpuien over de gehele breedte.

De slaapkamer op de benedenverdieping heeft een eigen badkamer met toilet, inloopdouche en dubbele wastafel.

De binnendoor te bereiken berging/garage van 40 m2 is een fijne opslag- en klusruimte, maar kan uiteraard ook verbouwd worden voor kantoor, praktijkruimte of mantelzorgwoning.



1e verdieping:

4 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Er is op de verdieping een separaat toilet. Vanuit de eerste verdieping heeft u toegang tot een ruime vliering met stahoogte die over de gehele lengte van de woning strekt.



Ligging:

De Palingdreef is een recent ontwikkelde woonlocatie van 6 woonvilla’s, alle gelegen aan vaarwater met directe toegang tot de Hollandsche IJsel. Het is een zijstraat van de Provincialeweg Oost tussen Oudewater en Haastrecht en vormt samen met de omliggende woningen, boerderijen en het klooster het buurtschap Boven-Haastrecht. Het gezellige centrum van Haastrecht ligt op korte afstand, net als Oudewater. Haastrecht, maar vooral ook Oudewater, staat bekend om zijn historische binnenstad met een verscheidenheid aan winkels, restaurants, cafés en andere voorzieningen als scholen en sportverenigingen.

Volgens maps is Haastrecht 8 min fietsen, Oudewater en Gouda liggen net iets verder. Op 100 meter van de woning bevindt zich een bushalte met directe verbindingen naar deze plaatsen, alsmede naar omliggende steden zoals Utrecht & Rotterdam. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A12 en A20 met Rotterdam, Utrecht en Den Haag op ca. 30 minuten rijtijd.



Kortom een prachtig huis op een geweldige plek om te wonen, werken en leven, met alles wat u nodig heeft binnen handbereik en omringd door prachtige natuur en historie.



Kernpunten:

- Rustige ligging veel privacy

- Bouwjaar 2017

- A + label

- Diepe verzorgde tuin met zon- en schaduwterras

- Eigen steiger aan zwem- en vaarwater

- Grote berging/klusruimte

- Slaapkamer en badkamer beneden

- 4 ruime slaapkamers boven

- 182 m2 woonoppervlakte (45 m2 potentieel in de garage)

- 19 stuks zonnepanelen uit 2021 met een totaal vermogen van 7.600 Wattpiek!

- Oplaadpunt voor electrische auto

Kenmerken

Woonoppervlakte
183
Perceeloppervlakte
1180
Inhoud
906
Bouwjaar
2017
Extra ruimte
61
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Aangebouwd hout
Schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Aan vaarwater
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object