Plan bezichtigingBel makelaar

Wogmeer 35

Verkocht
Excellent
Hensbroek
€ 450.000 k.k.
4080
 m²
99
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze knusse woning, gelegen op het adres Wogmeer 35 in het pittoreske Hensbroek, biedt grote potentie. Met een ruim perceel van 4.080 m² is nu de mogelijkheid om je eigen droomhuis te (ver)bouwen! De woning verkeert in eenvoudige staat en dient geheel gemoderniseerd of gesloopt te worden. Met wat creativiteit, liefde en twee rechterhanden kun je hier een echt thuis creëren. Met drie slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin of het ontvangen van gasten. Een extra voordeel van deze woning is de aangebouwde schuur, die zorgt voor extra opslagruimte en mogelijkheden biedt voor hobbyisten en klussers.

Buiten
Deze woning biedt niet alleen een unieke plek om te wonen, maar ook een oase van groen en rust. De lange, uitgestrekte tuin is een paradijs voor dierenliefhebbers.

Omgeving
De omgeving van Wogmeer 35 geeft nog meer waarde aan deze woning. Met zijn schilderachtig landschap, sfeervolle dorpjes in de omgeving en rustige buurt biedt het de perfecte setting om te genieten van het buitenleven. Of je nu houdt van lange fietstochten, ontspannen wandelingen of gewoonweg wilt genieten van de rust en stilte, deze locatie heeft het allemaal.

Gelegen in de fraaie polder de Wogmeer, waarvan de inpoldering dateert uit 1612. Deze polder heeft een omliggende dijk van 12 km lang, welke wordt gebruikt als wandelpad Het dorp Hensbroek heeft een actief sociaal leven en een basisschool. Nabij gelegen is het dorp Obdam met al haar voorzieningen en een treinstation. Ook Heerhugowaard met een ruim aanbod aan winkels, scholen en restaurants is op korte afstand te bereiken. Daarnaast, door de centrale ligging, is de woning op een aanvaardbare afstand van de randstad en de steden Alkmaar en Hoorn gelegen.

Perceeloppervlakte: 4.080 m²
Woonoppervlakte: 99 m²
Inhoud: 373 m³
Schuurruimte: 61 m²
Bouwjaar: 1964

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
99
Perceeloppervlakte
4080
Inhoud
373
Bouwjaar
1964
Extra ruimte
2
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object