Plan bezichtigingBel makelaar

Zuidervaart 139

Beschikbaar
Excellent
Zuidschermer
Op aanvraag
10310
 m²
254
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze historische boerderij daterend uit omstreeks 1600, ademt geschiedenis en karakter. Gelegen aan de Zuidervaart, biedt deze plek een zeldzame kans om te wonen in een stukje Nederlands verleden, omgeven door rust en natuur. Met een beetje zorg en aandacht kunt u deze boerderij transformeren tot een eigentijdse leefruimte, waarbij het unieke karakter behouden kan blijven.

Kom binnen
De oude balkenplafonds, originele houten vloeren en rustieke elementen getuigen van eeuwen geschiedenis. De oppervlakte wordt goed benut, er is een keuken, een ruime woonkamer, bijkeuken, badkamer, twee separate toiletten en 6 (!) slaapkamers.

Buiten
De omliggende buitenruimte is als een schilderij dat tot leven komt. De historische gevel van de boerderij vormt een prachtig decor voor het landschap eromheen.

Omgeving
Zuidschermer is een pittoresk dorp in de gemeente Alkmaar. Deze stad is dan ook gelegen op 10 minuten afstand met de auto, hier vindt u alle nodige voorzieningen. Het dorp is centraal gelegen, via de A9 bent u in 25 minuten op de ring van Amsterdam.

Perceeloppervlakte: 10.310 m²
Inhoud: 1.981 m³
Woonoppervlakte: 254 m²
Bouwjaar: 1679

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
254
Perceeloppervlakte
10310
Inhoud
1981
Bouwjaar
1679
Extra ruimte
280
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Muurisolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object