Plan bezichtigingBel makelaar

Nes 132

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Wervershoof
€ 795.000 k.k.
1140
 m²
346
 m²
Herenhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een prachtige pastoriewoning gelegen op een net zo prachtige locatie. Dit pand is echt een kast van een huis. Met een woonoppervlakte van ca. 346 m² en een perceeloppervlakte van 1.140 m² is er veel mogelijk. De bestemming van het pand is maatschappelijk. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een horecazaak (categorie 2) of een B&B te vestigen. Of om het pand te gebruiken voor maatschappelijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs, kunst en cultuur. Voor een bestemmingswijziging naar 'wonen' hebben we een principeverzoek opgesteld, welke kan worden ingediend bij de gemeente.
 
 De pastorie is in 1919 gebouwd. Er hebben verschillende pastoors gewoond met hun dienstbodes. Ook diende de woning als ontvangstruimte en vergaderlocatie voor de parochiegemeenschap. Bij de woning krijgt u het gevoel dat het uiterlijk en innerlijk u iets willen vertellen. De pastorie heeft veel bewoners en gasten ontmoet. En daardoor ook veel meegemaakt. Zij is onder andere getuige geweest van de bouw van de Rooms-Katholieke kerk. De kerk werd in 1928 gebouwd. De geschiedenis wordt hier door het karakter van het pand verteld. De authentieke vloeren, hoge plafonds en bewaard gebleven elementen maken het verhaal compleet.
 
 Op de begane grond is een ruime woonkamer, een voorkamer, keuken en een toilet. Op de eerste en tweede verdieping telt de woning in totaal 10 (slaap)kamers. De ligging van de pastorie is uniek. Het is gelegen in het dorp Onderdijk met een basisschool, voetbalvereniging en vlakbij recreatiepark de Groote Vliet. Op korte afstand van Medemblik en Wervershoof en op steenworp afstand van het IJsselmeer. 
 
 Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij voorzien u graag van meer informatie en leiden u graag rond.
 
 Perceeloppervlakte: 1.140 m²
 Inhoud 1.426 m³
 Woonoppervlakte: 346 m²
 Kelder: 20 m²
 Garage: 30 m²
 Bouwjaar: 1919
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
346
Perceeloppervlakte
1140
Inhoud
1426
Bouwjaar
1919
Extra ruimte
20
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
11
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Gasboiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
In centrum, Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object