Plan bezichtigingBel makelaar

Groeze 17

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Beringe
€ 775.000 k.k.
21099
 m²
248
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een heerlijk rustige locatie in het buitengebied van Beringe ligt deze ruime vrijstaande woonboerderij. Het object heeft een perceel met een totale oppervlakte van maar liefst 21.099 m² wat volop mogelijkheden biedt voor het hobbymatig houden van dieren. Minder grond behoort overigens ook tot de mogelijkheden. De huiskavel bedraagt circa 6.800 m² en heeft de bestemming "wonen".
De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1926 en is in de loop der jaren verbouwd en gemoderniseerd. Zo is de woning deels voorzien van HR-beglazing en van 16 zonnepanelen. De boerderij heeft verder een zeer royale multifunctionele ruimte met onder andere een keukenblok en aan de achterzijde een riante terrasoverkapping van maar liefst 62m².

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de voordeur aan de rechterzijde van de woning kom je in de hal/entree. Hier bevindt zich de meterkast. Vanuit de hal kom je in de half-open keuken. De keuken dateert van 2017 en is voorzien van verschillende inbouwapparaten zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-stoomoven. De keuken heeft voldoende ruimte voor een ruime eettafel. Vanuit de keuken is de handige provisiekelder bereikbaar. Tevens kom je vanuit de keuken in de woonkamer. Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft een fraai uitzicht.
De hal aan de linkerzijde van de woning geeft toegang tot de kantoorruimte. Deze kan ook prima dienst doen als slaap-, hobby- of speelkamer.
Vanuit de keuken kom je in een tussenhal welke toegang geeft tot de toiletruimte en de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is eveneens volledig betegeld en voorzien van staand toilet en fonteintje. Hierna kom je in de multifunctionele ruimte van maar liefst ruim 58m². In deze ruimte is een keukenblok aanwezig. Vanuit de multifunctionele ruimte kun je naar de garage en naar de terrasoverkapping aan de achterzijde.

Eerste verdieping:
Wanneer je via de trapopgang vanuit de hal de eerste verdieping betreedt kom je op een ruime overloop waar zich ook de c.v.-ketel bevindt. De overloop geeft toegang tot 3 van de 5 slaapkamers, waarvan twee met een vaste bergkast. Aansluitend aan de overloop ligt een tussenruimte met toegang tot de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafelmeubel met dubbele wasbak, een verlaagd ligbad en een hangend toilet. Vanuit de tussenruimte bereik je een tweede overloop waaraan de overige 2 slaapkamers en een bergkast gelegen zijn. De vijf slaapkamers zijn respectievelijk 11,5m², 12m², 7,5m², 7,5m² en 8m² groot en zijn allen voorzien van laminaat of vloerbedekking.

Garage:
De garage heeft een oppervlakte van circa 40m² en is te bereiken via de multifunctionele ruimte, een loopdeur aan de rechterzijde of via de oprit aan de voorzijde. In de garage bevindt zich de trapopgang naar een riante bergzolder van circa 58m².

Loods:
De vrijstaande loods is opgetrokken uit steen en is voorzien van asbestvrije golfplaten en een grote sectionaalpoort aan de voorzijde. De oppervlakte van de loods bedraagt circa 545 m². De loods heeft een eigen toiletruimte met toilet en fonteintje.

Tuin:
De tuin is gelegen rondom de woonboerderij en is fraai aangelegd. De tuin biedt optimale privacy en op veel plekken een fantastisch uitzicht. In de afsluitbare terrasoverkapping aan de achterzijde van de woning is het heerlijk toeven in nagenoeg alle tijden van het jaar. De terrasoverkapping is maar liefst 62m² en heeft een eigen houthaard. Verder zijn in de tuin nog een stenen prieel en een hobbykas gelegen.

Ligging:
Beringe is een dorp van ruim 2.000 inwoners en is gelegen in de gemeente Peel en Maas. Beringe is gelegen tussen de kernen Panningen, Meijel, Grashoek en Koningslust en beschikt over een eigen basisschool en een handvol winkels en horecagelegenheden. Op circa 2 kilometer afstand is het dorp Panningen gelegen. Panningen vervult een regiofunctie voor wat betreft winkels en onderwijs. In Panningen zijn onder andere een binnenzwembad, een school voor Voortgezet onderwijs, een bibliotheek, bioscoop en een theater aanwezig. De oprit naar de A67, met prima aansluitingen op de A2 en A73, is op enkele autominuten afstand gelegen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
248
Perceeloppervlakte
21099
Inhoud
1257
Bouwjaar
1926
Extra ruimte
97
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (077-2083166) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object