Plan bezichtigingBel makelaar

Hoofdweg 338 A

Verkocht
Excellent
Midwolda
€ 479.000 k.k.
1720
 m²
153
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Hoofdweg 338A, Midwolda.

Mooi landelijk wonen op ruim 1720 m² eigen grond, met uitzicht over het "Oldambtmeer".



Op een bijzondere woonlocatie in Midwolda staat deze goed onderhouden vrijstaande woning met 153 m² woonoppervlakte. De woning is gebouwd in 1992 en staat op een volledig als siertuin aangelegd perceel. Daarnaast is er een vrijstaande stenen schuur met een separatie overkapping van ca. 75 m² en een ruime oprit aan de voorzijde van de schuur. In de aanwezige schuur bevinden zich een drietal paardenstallen. De tuin van de woning is gesitueerd op het zuiden en heeft een royaal omhaagd grasgazon met zonneterrassen, bloemborders en een bomen. Vanuit de achterzijde heeft de woning een mooi en vrij uitzicht over het achter de woning gelegen Oldambtmeer met de daar aanwezige jachthaven en het strand.



De woning heeft de volgende indeling:



Begane grond, entree, hal met een plavuizenvloer en een vide, toilet met een closet en een fontein, lichte woonkamer met een plavuizenvloer en een schuifpui aan de tuinzijde naar het aangrenzend terras. Aansluitend aan de kamer de half open keuken met ruimte voor de eethoek en een L. vormige keuken opstelling met diverse inbouw apparatuur. Vervolgens de bijkeuken met de c.v. opstelling en een deur naar de tuin en de doorgang naar de werkkamer met een schuifpui. Vanuit de hal is er een slaapkamer en een separate een badkamer met een douchecabine en een wastafelmeubel. 



Eerste verdieping, overloop, drie ruim bemeten slaapkamers waarbij alle kamer voorzien zijn van een laminaatvloer en aansluitende een tweede badkamer met een ligbad, tweede toilet en een wastafel. Achter de knieschotten zijn  er nog twee kleine bergruimtes.



Zoals eerder in de tekst vermeld is Midwolda een dorp met vele gezichten dit mede door het ontstaan van het "Oldambtmeer" 800 hectare watersport wat voor het dorp roering met zich heeft meegebracht in de vorm van horeca een recreatie. Daarnaast heeft het dorp het landgoed de "Ennemaborg" met het achtergelegen "Midwolderbos" en zijn wilde Konikpaarden. Verder in de directe omgeving de A7 tussen Duitsland en de stad Groningen. Daarnaast is onder andere de kern van Winschoten met een zeer compleet voorzieningen niveau, alwaar ook een NS-station - met verbinding richting de stad Groningen is gesitueerd en tot slot niet te vergeten de Blauwestad en het havenkwartier met de daar aanwezige jachthaven en de horeca.



INFO:

- de woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing.

- verder heeft de woning dak- muur- en vloerisolatie.

- de werkkamer (aanbouw) is voorzien van vloerverwarming.

- De keuken heeft de volgende inbouw apparatuur, keramisch kookplaat, schouw met een afzuigkap vaatwasser, koelkast, combi magnetron en een natuurstenen aanrechtblad.

- door de slaapkamer en de badkamer op de begane grond is de woning levensloop bestendig.

Kenmerken

Woonoppervlakte
153
Perceeloppervlakte
1720
Inhoud
583
Bouwjaar
1992
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Carport
Schuur
Ligging
Aan park, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
1200
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0596-729090) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object