Plan bezichtigingBel makelaar

Beijerscheweg 30

Verkocht
Excellent
Stolwijk
€ 1.150.000 k.k.
4820
 m²
158
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom bij Beijerscheweg 30 te Stolwijk, waar landelijk wonen en comfortabel leven in perfecte harmonie samenkomen! Deze fraaie vrijstaande woning biedt u een unieke ligging en een zee aan ruimte, omgeven door een prachtige tuin op een royaal perceel van maar liefst 4.820m².



Geniet elke dag van de weidse uitzichten die het landelijke gebied te bieden heeft. De rustgevende omgeving zorgt voor een gevoel van vrijheid en ontspanning, terwijl u toch kunt profiteren van de nabijheid van voorzieningen en uitvalswegen. De prachtige stad Gouda ligt op 3 km afstand.



Deze levensloopbestendige woning beschikt over een ruime slaapkamer met airco en badkamer op de begane grond. De keuken en woonkamer vormen samen een prachtig open geheel, waar veel licht door de vele raampartijen naar binnen valt. Via de schuifdeuren heeft u directe toegang tot de charmante landelijke omgeving. In de woonkamer is een gezellige zithoek gecreëerd rondom een knusse gashaard. De begane grond is voorzien van prachtige hardstenen tegels met vloerverwarming voor extra comfort. De woning is voorzien van een centraal stofzuigersysteem.



Op de eerste verdieping vindt u nog twee ruime slaapkamers en een keurige badkamer.



Met een woonoppervlakte van 158m² biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. De totale inhoud van 566m³ biedt volop mogelijkheden om al uw wensen en behoeften te vervullen.



Naast de woning bevindt zich een carport die plaats biedt aan twee auto's, ideaal om uw voertuigen te beschermen tegen minder gunstige weersomstandigheden. De ruime oprit biedt tevens voldoende parkeergelegenheid.



Maar dat is niet alles! Dit prachtige landelijke domein beschikt ook over een functioneel bijgebouw, waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en uw dromen kunt verwezenlijken. Met een eigen keuken, toilet en dakisolatie biedt dit bijgebouw van 96m² talloze mogelijkheden. U kunt hier uw hobby vee huisvesten, een atelier creëren of uw eigen unieke ruimte realiseren.



De ruime tuin rondom de woning biedt alle gelegenheid om heerlijk te ontspannen, te tuinieren of gezellige momenten te delen met vrienden en familie. Hier vindt u de rust en de ruimte die u zoekt!



Kortom, Beijerscheweg 30 te Stolwijk is de ideale combinatie van landelijk wonen, comfort en mogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit om dit paradijselijke plekje zelf te ervaren en betoverd te worden door de charme van deze woning. Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, want dit pareltje wilt u niet missen!



Neem contact op met ons makelaarsteam om alle details te bespreken en te ontdekken hoe deze woning uw landelijke dromen werkelijkheid kan maken. Welkom thuis bij Beijerscheweg 30 - waar uw landelijke dromen uitkomen!







• Ligging in het buitengebied van Stolwijk

• Multifunctioneel schuren eventueel in te richten voor andere functies

• Goed onderhouden geheel

• Zeer functioneel en fraai ingericht woonhuis

• Multifunctioneel bijgebouw waarbij diverse gebruiken mogelijk zijn

• Schitterende tuin met vrije uitzichten overal

• Mogelijkheden voor het houden van hobby vee

• Levensloop bestendige woning

Kenmerken

Woonoppervlakte
158
Perceeloppervlakte
4820
Inhoud
566
Bouwjaar
2005
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object