Plan bezichtigingBel makelaar

Provincialeweg 204

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Oosteind
€ 925.000 k.k.
7758
 m²
216
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Landelijk wonen....



Oosteind, is een lintdorp behorend tot de gemeente Oosterhout. Het dorp ligt gunstig t.o.v. de A27 (Utrecht–Breda), de A58 (Bergen op Zoom–Eindhoven) en A59 (Zonzeel–’s-Hertogenbosch). Binnen een kwartier staat u in het centrum van het gezellige Breda met al haar voorzieningen, maar nog sneller bent u in het centrum van Oosterhout waar eveneens uitstekende winkelvoorzieningen zoals het overdekte Arendshof zijn, alsmede vele sport- en recreatievoorzieningen en diverse horecagelegenheden. Zowel Oosteind als Oosterhout kennen een behoorlijk rijk sociaal verenigingsleven.



Deze vrijstaande woning in landhuisstijl is gelegen op een ruim perceel van ca 4.500 m2 (exacte inmeting via Kadaster volgt) met royale tuin, aangebouwde garage en slaapkamers en badkamer op de begane grond! Achter het woonhuis ligt nog een vrijstaande loods en een vrijstaande schuur.



De woning is gebouwd in 2003, beschikt onder meer over betonnen verdiepingsvloeren, is volledig geïsoleerd en goed onderhouden. De hardhouten kozijnen zijn ingezet met dubbel glas en deels voorzien van screens. Beveiliging van de woning middels een alarmsysteem.



Bijzonderheden:

- Totale oppervlakte 7.758 m2

- Plan verbetering inrichting Provincialeweg, plannen liggen ter inzage bij de gemeente.

- Het voornemen is om een 30 km-zone te realiseren in het centrum van Oosteind,

- Er is een woningbouwstudie in Oosteind



Fijne levensloopbestendige indeling...

U bereikt de woning via een royale oprit. Achter de voordeur bevindt zich de royale entree met toegang tot de meterkast (13 groepen, 3 aardlekschakelaars), de living, woonkeuken met bijkeuken, twee slaapkamers, een badkamer, een royale ruimte met keukenblokje, opstelling cv-combiketel, aansluitingen wasapparatuur en zowel een heren- als een damestoilet.



Woonkamer

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een plavuizenvloer in combinatie met vloerverwarming, een sfeervolle elektrische haard en een strakke afwerking van wanden en plafond met stucwerk. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval aanwezig.



Woonkeuken

De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en biedt een heerlijk uitzicht op de achtertuin. Het interieur is in een L-opstelling geplaatst en voorzien van boven- en onderkasten. Een vaatwasser, magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast maken deze keuken compleet. Aansluitend een ruime gedeeltelijk betegelde voorraadkast.



Bijkeuken / Garage

Aan de voorzijde bevindt zich nog een extra entree. Via deze entree bereikt u de praktische, geheel betegelde bijkeuken met schrobputje en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Aansluitend de grote garage met elektrisch bedienbare overheaddeur en aparte loopdeur. De garage is geïsoleerd en voorzien van water, elektra en verwarming. Via een deur aan de achterzijde is de tuin bereikbaar.

Tevens vanuit de entree toegang tot een ruime kelder welke is afgewerkt met plavuizen en stucwerk.



Slaapkamer I en II

Op de begane grond zijn de beide slaapkamers aan de voorzijde gelegen. De ruimtes zijn afgewerkt met vloerbedekking en behang.



Badkamer

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet, wastafel in meubel, designradiator en inbouwverlichting. Een raam zorgt voor een natuurlijk lichtinval en ventilatie.



Royale verdieping met mogelijkheden...

Via de houten trapopgang bereikt u de overloop welke is afgewerkt met vloerbedekking. Vanuit hier zijn de royale biljartruimte, een derde slaapkamer en tweede badkamer bereikbaar.



Biljartruimte

Deze ruimte is afgewerkt met vloerbedekking en beschikt over 2 dakramen welke zorgen voor een goede lichtinval. Er is bijzonder veel bergruimte achter de schuifkasten en knieschotten. Tevens is in deze ruimte de CV-ketel gesitueerd en is een luik aanwezig richting de ruime bergzolder alwaar de unit van de mechanische ventilatie staat opgesteld.

Ter plaatse van de biljartruimte heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld extra (slaap)kamers te realiseren.



Slaapkamer III

Op deze verdieping is een derde royale slaapkamer aanwezig met veel bergruimte achter de knieschotten. De slaapkamer is aan de zijkant van de woning gelegen en biedt via de dakkapel een mooi uitzicht. De wanden zijn afgewerkt met behang en de vloer is voorzien van vloerbedekking.



Badkamer II

Deze geheel betegelde badkamer is aan de achterzijde gelegen en ingericht met een douche, toilet en wastafel. Het plafond is afgewerkt met schrootjes en inbouwverlichting.



Rondom de woning....

..... is een heerlijke tuin aanwezig. Het perceel is aan de voorzijde aangelegd met een diversiteit aan beplanting, straatwerk en gazon. Aan de achterzijde is de tuin eveneens ingericht met een gazon, een fijn terras, perken en borders. Tevens is er een overkapping aanwezig, welke deels afsluitbaar is.



De vrijstaande loods, naast de woning gelegen, is middels een verharde weg bereikbaar. De loods is voorzien van houten toegangsdeuren en het dak is bedekt met pannen en er is elektriciteit en water aanwezig. Naast de loods is nog een vrijstaande schuur gelegen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
216
Perceeloppervlakte
7758
Inhoud
1160
Bouwjaar
2003
Extra ruimte
93
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object