Plan bezichtigingBel makelaar

Middenweg 44 A

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 475.000 k.k.
402
 m²
150
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een huis wat je doet verrassen!! Ruimtelijker dan de buitenkant doet vermoeden met een vriendelijke sfeer, veel potentie en mogelijkheden én de woning staat op een perfecte locatie. Zo is er een grote woonkamer, 3 ruime slaapkamers én een grote verdieping op de inpandig bereikbare garage. Kortom een huis wat absoluut veel woonplezier brengt.



Wat het huis bijzonder maakt is dat het voor velen geschikt is. Voor gezinnen een perfecte kans want op de garage is met gemak een slaapkamer te realiseren of maak jij er liever een werk- of chillruimte van? Ook senioren die graag in het centrum willen wonen kunnen hier goed uit de voeten! Door eenvoudige aanpassingen is het goed mogelijk om hier gelijkvloers te kunnen wonen met het comfort om op de verdieping loge’s te ontvangen en een hobbyruimte te hebben.



WONING

Vanaf de bouw door de eerste eigenaren bewoond geweest dus een lik verf en een update qua aankleding kan het huis gebruiken. Toch eenmaal naar eigen zin is dit een huis waar je niet meer weg wilt en hoeft.

De living is echt heel groot, heeft een plezierige lichtinval en aan de achterzijde bij de eettafel zijn er openslaande deuren naar de achtertuin. De open keuken is ruim opgesteld en voorzien van veel opbergruimte.



Achter de keuken de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed, de achterdeur naar de tuin, de toegang tot de inpandig bereikbare garage en de daarop gelegen verdieping. Een superfijne extra ruimte welke volop mogelijkheden biedt. Richt jij het in als chillroom voor de jeugd? Maak jij hier een extra slaapkamer? Of wil je graag praktijk aan huis? De ruimte leent zich hier uitstekend voor.



De garage is voorzien van een elektrische deur en achterdeur en kent een goede afmeting van 7,30 x 3,10 meter. Of maakt u hier een slaapkamer met badkamer en-suite van? Een slaapkamer op de parterre kan overigens ook prima gerealiseerd worden in een gedeelte van de woonkamer.



De verdieping van het huis is te bereiken via de hal met zij-entree, toilet en meterkast. Hier een ruime overloop, een riante master bedroom, nog twee grote slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel en tweede toilet. Vanaf de overloop is de zolder bereikbaar middels een vlizotrap.



BUITEN

Een keurig verzorgde tuin waar het ‘s morgens al genieten is van de eerste zonnestralen! Bij het draaien van de zon is gedurende de dag steeds wel een zonnige en schaduw plek te vinden dus voor ieder wat wils! Met uitzicht op het fraaie onder architectuur gebouwde kantoor van Pop Vriend Seeds en de voorliggende woestijntuin is het hier volop privacyvol vertoeven.



LIGGING

De ligging van het huis is zoals gezegd perfect. Andijk voorziet in voldoende daagse voorzieningen en deze liggen allen op loop/fietsafstand, als ook het IJsselmeer. Extra voorzieningen zijn vlot bereikbaar in de omliggende (haven) dorpen en steden. Ook de ontsluitingswegen richting verkeersader A7 zijn vlot bereikbaar.



KENMERKEN

- Bouwjaar 1998

- Woonoppervlakte 150 m²

- Inhoud 585 m³

- Perceeloppervlakte 402 m²

- Energielabel B

- Perfect gelegen nabij voorzieningen



Eén woning die je gezien moet hebben! Wil jij komen kijken? Je bent van harte welkom.

Kenmerken

Woonoppervlakte
150
Perceeloppervlakte
402
Inhoud
585
Bouwjaar
1998
Extra ruimte
26
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Schuur
Ligging
Aan water, In centrum
Inhoud tuin
128
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object