Plan bezichtigingBel makelaar

Reijmerstokkerdorpsstraat 116

Verkocht
Excellent
Reijmerstok
€ 529.000 k.k.
1093
 m²
183
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Midden in het heuvelland in het landelijke Reijmerstok doch op 15 autominuten afstand van Maastricht en Heerlen bieden wij dit degelijk en ruim opgezet vrijstaand woonhuis aan op een bovengemiddeld perceel van 1.093 m².

Deze woning is in 1973 gebouwd en vervolgens door de huidige eigenaar verder verduurzaamd en gemoderniseerd waardoor er nu sprake is van een instapklaar woonhuis met alle comfort.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973
Inhoud: 843 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 183 m²
Overig inpandig: 69 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 47 m²
Externe bergruimte: 3 m²
Perceeloppervlakte: 1.093 m²
Aanvaarding: In overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: uitgebreide groepenkast aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: grotendeels kunststof kozijnen
Isolatie: dak- en muurisolatie, grotendeels driedubbele beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: cv combi installatie (2019, in eigendom)
Warmwater voorziening: middels boiler
Vloerverwarming: aanwezig in woonkamer, keuken en badkamer
Pv panelen: 18 stuks (2018, in eigendom)

Indeling:

• Kelder
De woning is voorzien van een praktische kelder verdeeld in 2 ruimten van respectievelijk groot 10 m² en
17 m². Hier is naast bergruimte ook de technische installatie van de woning te vinden.

• Begane grond
De woning is bereikbaar via de lange oprit die naast volop parkeerruimte ook zorgdraagt voor privacy en tuingenot vanuit de woning. Entree / hal met uitgebreide meterkast, modern en ruim gastentoilet voorzien van fonteintje, fraaie olmen houten verdiepingstrap en toegang tot de kelder en de leefruimten. De woonkamer in L-vorm is stijlvol afgewerkt met leistenen vloer en een natuurstenen schouwpartij met ingebouwde gashaard. Tuincontact is gerealiseerd aan de achterzijde via de openslaande tuindeuren. Aansluitend is de gesloten eetkeuken gelegen die in 2018 is voorzien van een moderne en complete aanbouwkeuken in parallel-opstelling met de navolgende apparatuur: combi-oven, koelkast, vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat met Bora afzuigingsysteem (met buitenaansluiting) en afgewerkt met een composiet werkblad.
Direct aan de keuken is ook nog de ruime en praktische bijkeuken gelegen, eveneens met tuincontact en voorzien van aansluitingen voor witgoed apparatuur (weggewerkt achter praktische kasten).

• 1e verdieping
De 1e verdieping is keurig verzorgd en voorzien van pvc-vloeren. Middels de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers van respectievelijk groot 18 m², 14 m² en 11 m² waarbij de ouderslaapkamer van 18 m² is voorzien van een eigen kleedkamer van circa 8 m² die ook mogelijkheden biedt voor de realisatie van een 2e badkamer.
De badkamer is keurig uitgevoerd en voorzien van alle gemakken waaronder elektrische vloerverwarming, douche, duo-hoekband, dubbele wastafel met spiegel verwarming en toilet.

• 2e verdieping
De zolderverdieping is via een vaste trap bereikbaar en biedt ruimte aan een fraaie zolderruimte die thans ingericht is als 4e slaapkamer en als werkruimte. Door de aanwezigheid van 2 Velux dakramen is er voldoende daglichttoetreding. Verder is de zolder keurig afgewerkt met een laminaatvloer, na geïsoleerd en zijn de spanten mooi in het zicht gebleven.

Bijgebouwen:
Via de bijkeuken is de garage (met tegelvloer en lichtkoepel) bereikbaar alsmede de carport die ruimte biedt voor 2 auto’s. In het verlengde van de garage is ook nog een gemetselde fietsenberging aanwezig die vanuit de achtertuin bereikbaar is.

Achter de woning is er nog een handig tuinschuur geplaatst alsmede een fraai tuinprieel.

Tuin:
De woning is rondom voorzien van een mooie tuin met een diversiteit aan borders met fraaie aanplant, gazon, tuinkas (ter overname), tuinschuur en meer. Er is zelfs een irrigatiesysteem (ter overname) aanwezig voor een optimale bewatering.

Ligging:
Reijmerstok is een dorp in het hart van het heuvelland van waaruit men direct toegang heeft tot diverse wandelgebieden. Gulpen en Margraten met al hun voorzieningen zijn op 10 autominuten verwijderd. Bourgondische steden zoals Maastricht, Heerlen en Valkenburg zijn op 15 tot 20 autominuten gelegen.

Aanvullende informatie:
Veel verduurzamingsmaatregelen zijn reeds toegepast waaronder, vloerverwarming (deels), nagenoeg geheel voorzien van HR+++ beglazing, 18 pv panelen (300 kWh met micro-omvormers), thermodynamische boiler (250 liter) en het dak is na-geïsoleerd (PIR-isolatieplaten).
In 2018 is de keuken geplaatst, de tuin aangelegd en het voegwerk van de aanbouw vernieuwd.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
183
Perceeloppervlakte
1093
Inhoud
843
Bouwjaar
1973
Extra ruimte
69
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Driedubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Elektrische verwarming, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object