Plan bezichtigingBel makelaar

Kerkweg 41 b

Beschikbaar
Excellent
Everdingen
€ 695.000 k.k.
1020
 m²
199
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Levensloopbestendig en vrijstaand wonen? Dan is deze semi-bungalow iets voor u!

 

- Kerkweg 41B is een ruime woning met maar liefst 199 vierkante meters woongenot.

- Op de begane grond is een ruime slaap- en badkamer aanwezig én een kantoor-/werkruimte.

- Geniet rondom van een heerlijke tuin waar altijd een plekje in de zon te vinden is!

- De woning is centraal gelegen dichtbij diverse uitvalswegen waaronder de A2.

 

Globale indeling:

 

Begane grond: u komt de woning binnen in de hal met toegang tot de toiletruimte, een praktische wasruimte (voormalige badkamer), de trapopgang naar de verdieping, de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer. De kantoor-/werkruimte, gelegen in het midden van de woning, is ook bereikbaar vanuit de hal.

 

Welkom in de royale woonkamer van ruim 15 meter lang! De kamer biedt een gezellige zithoek aan de voorzijde van de woning, een eetgedeelte in het midden van de kamer en een heerlijke loungehoek aan de achterzijde van de woonkamer. Dit fijne zitgedeelte is tevens uitgevoerd met een schuifpui en een bureau om thuis te werken.



Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De SieMatic keuken in hoekopstelling bestaat uit boven- en onderkasten en is voorzien van een 5-pits inductie kookplaat met afzuigkap, een combi-oven (Siemens) een koelkast en een vaatwasser (Miele). Vanuit de keuken is de kantoor-/werkruimte bereikbaar. Ook is vanuit de keuken het 'klompenhok' bereikbaar dat toegang biedt tot de tuin.

 

De slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, is heerlijk ruim te noemen, is uitgevoerd met een vaste kast, een schuifpui en biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een speelse indeling met een aparte douche, een riant hoekligbad en twee wastafels.

 

Op de begane grond is een voormalige badkamer ingericht als wasruimte. Tevens is hier een tweede toilet aanwezig en een wastafel.

 

Verdieping: de verrassend ruime overloop op de verdieping biedt toegang tot nog eens twee slaapkamers. Beide kamers slaapkamers zijn uitgevoerd met airconditioning.

 

Tuin: ook buiten biedt dit adres veel ruimte en vrijheid! Geniet van vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning, waar de tuin grenst aan een slootje. Op het ruime perceel is het eventueel mogelijk om een (vrijstaande) garage te realiseren. De voortuin biedt naast een mooi gazon een riante oprit en een vijverpartij.

 

De voormalige inpandige garage, te bereiken aan de voorzijde van de woning, is voor een deel vergeven aan de slaapkamer op de begane grond. Deze ruimte is nu in gebruik als een praktische inpandige berging en is uitgevoerd met een garagedeur en een compacte vliering. Tevens treft u hier de CV-ketel.

 

Algemeen:

- De begane grond is grotendeels uitgevoerd met vloerverwarming en airconditioning.

- Daarnaast is het eventueel mogelijk om op het perceel een (vrijstaande) garage te realiseren van maximaal 75m2 groot en 6m hoog.

- Nog een pluspunt: de woning is uitgevoerd met airconditioning!

- Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
199
Perceeloppervlakte
1020
Inhoud
799
Bouwjaar
1969
Extra ruimte
22
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Elektrische verwarming
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object