Plan bezichtigingBel makelaar

Valkkogerweg 13 *

Verkocht
Excellent
SINT MAARTEN
€ 400.000 k.k.
593
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

In het landelijke dorpje Valkkoog nabij Schagen kunt u uw woondromen werkelijkheid laten worden. Op een perceel van 593 m² heeft u de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te bouwen! Het huidige woonhuis dient u dan te slopen maar de locatie blijft gelukkig hetzelfde. Vanuit de toekomstige woonkamer heeft u dan straks een fenomenaal uitzicht over het Westfriese landschap met haar prachtige vergezichten. Waar vindt u deze kans? De ligging is heerlijk rustig aan de lintbebouwing van Valkkoog. Dit alles op slechts 10 fietsminuten van Schagen waar alle voorzieningen bij de hand zijn, zoals scholen, kinderopvang, winkels en het NS station.

Deze woning wordt op twee manieren aangeboden, als zijnde de woning en als bouwgrond. Een buitengewone plek waarbij u kunt kiezen om de bestaande woning te verbouwen en nieuwe en frisse aandacht te schenken of de bouwkavel te kopen om hierop uw droomwoning te realiseren.

Huidige woning
Er is een goede basis met de ruime woonkamer, waar vanuit de eethoek een prachtig zicht over de weilanden is. Verder zijn er de open keuken, badkamer met inloop douche, wastafel en toilet, een kantoorruimte-/slaapkamerruimte. Op de verdieping is 1 ruime slaapkamer met een speelse vide aanwezig.

Buiten
Voor de liefhebber van tuinieren is er een heerlijke tuin aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een heerlijk terras om in de ochtendzon te zitten. Wilt u toch liever een tuin om non stop in te relaxen? Dat kan natuurlijk ook want er is ruimte genoeg!

Omgeving
De ligging in het dorp van Valkkoog, nabij de kust en de gezellige stad Schagen, maken uw woonwensen compleet. Valkkoog heeft een gezellige 'dorpshuiskamer' De Bakkerij, met leuke activiteiten waar de bewoners bij elkaar komen. Er is de jaarlijks oogstfair en het jaarlijkse dorpsfeest. In het kerkje van Valkkoog worden regelmatig concerten, exposities en lezingen georganiseerd. Vanuit hier heeft u de ideaale uitvalbasis voor de Randstad, binnen 22 autominuten bent u in Alkmaar, en binnnen een uur in Amsterdam. De omgeving van Valkkoog is een paradijs voor natuurliefhebbers, met het prachtige strand van Sint Maartenzee op slechts 8 kilometer fietsafstand. Het is de perfecte bestemming voor diegenen die verlangen naar rust en ruimte.

Bouwperiode: 1960 - 1970
Woonoppervlakte: 74 m²
Inhoud: 274 m³
Perceeloppervlakte: 593 m²
Energielabel: C

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
593
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object