Plan bezichtigingBel makelaar

Vrijkebomenweg 2

Beschikbaar
Excellent
Ospel
€ 595.000 k.k.
3387
 m²
240
 m²
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

HALFVRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ

In het buitengebied van Ospel bieden wij u deze halfvrijstaande woonboerderij aan op een perceel van 3.387 m2. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is deze woning met recht levensloopbestendig te noemen.

Omschrijving
De woning is gebouwd in 1950, opgetrokken uit metselwerk, voorzien van hardhouten- en kunststof kozijnen en dubbel glas. De daken zijn in 2018 vernieuwd. Door de slaapkamer en badkamer op de begane grond is levensloopbestendig wonen mogelijk.

Begane grond
Entree/hal met meterkast en trap naar verdieping. De hal met tegelvloer biedt toegang tot de woonkamer en badkamer. De ruime woonkamer met grote uitgebouwde erker heeft een mooi uitzicht op de parkachtige tuin. De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming. De halfopen keuken is groot genoeg om een kleine eettafel in te plaatsen en beschikt over een keramische kookplaat, vaatwasser en gootsteen. Vanuit de keuken is via een tussenportaal/gang met cv-ketel de serre, apart toilet, berging en bijkeuken/berging bereikbaar. In de bijkeuken met betegelde wanden tot aan het plafond bevindt zich de wasmachineaansluiting en een wastafel. Vanuit deze ruimte is de royale geheel betegelde badkamer bereikbaar. Deze beschikt over een driehoekig ligbad, douche, wastafel met meubel en zwevend toilet. Vanuit de berging, met mogelijkheden tot het plaatsen van de diepvries, koelkast en wasmachine is de slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer met deels wit geschilderd schoonmetselwerk wanden en deels stucwerkwanden bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Heel praktisch is ook vanuit de slaapkamer de aangrenzende badkamer te betreden. De serre met 2 kunststof schuifpuien biedt toegang tot het betegelde terras welke aan de achterzijde van de woning is gelegen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan er 2 zijn voorzien van inbouwkasten. Alle slaapkamers hebben hardhouten draaikiep ramen met dubbele beglazing en zijn voorzien van een laminaatvloer. Op de overloop bevinden zich verder nog 2 grote inloopkasten en een apart toilet met fonteintje.

Tweede verdieping
Niet beloopbare vliering.

Tuin
Doordat de tuin rondom de woning is gelegen is het mogelijk om ieder moment van de dag van de zon te genieten. Aan de voorzijde van de woning is de tuin ingericht met mooie buxusborders. De tuin aan de zijkant en achterkant van de woning is voorzien van veel gras waardoor een heel ruimtelijk effect ontstaat.

Voorzieningen:
- Elektra: Aansluiting aanwezig.
- Gasnet: Aansluiting aanwezig.
- Water: Aansluiting aanwezig.
- Riolering: Aansluiting aanwezig.
- Tv/internetaansluiting: Via kabel (en glasvezel).
- Verwarming: Via cv-ketel.
- Warm water: Via cv-ketel.

Bestemming
Het object is gelegen in het plangebied van het het bestemmingsplan “Buitengebied Nederweert” en heeft hierin de enkelbestemming ‘agrarisch’ en dubbelbestemming 'waarde - archeologie'. Verder heeft het de functieaanduiding 'wonen'.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied, ten oosten van Ospel. In de directe omgeving van het object liggen voornamelijk agrarische bedrijven en burgerwoningen. Natuurgebied De Peel ligt op korte afstand!
Via de provinciale weg N275 en N266 heeft het object een perfecte ontsluiting richting de A2 (Eindhoven-Maastricht) en de A67 (Venlo-Eindhoven).
Ospel behoort tot de gemeente Nederweert. De gemeente Nederweert heeft de ruimte om te wonen en te werken en is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, bezienswaardigheden en sportfaciliteiten. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en woonwijken met veel groen, op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Temidden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Op korte afstand ligt de stad Weert. Weert heeft zo’n 50.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De totale oppervlakte van de gemeente bedraagt 10.546 hectare. Naast de stad zelf omvat de gemeente Weert vijf kerkdorpen: Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek. Tot het verzorgingsgebied van de stad Weert kunnen ook gerekend worden de gemeenten Budel, Maarheeze, Nederweert en Hunsel. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes.

Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.

Kenmerken

Woonoppervlakte
240
Perceeloppervlakte
3387
Inhoud
923
Bouwjaar
1950
Extra ruimte
17
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475 - 459 260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object