Plan bezichtigingBel makelaar

Zomerweg 55

Onder bod
Excellent
Drempt
€ 795.000 k.k.
3830
 m²
250
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtige Woonboerderij

 

 Welkom bij deze betoverende Saksische woonboerderij, met een rijke geschiedenis en moderne voorzieningen. Deze schitterende woning, gebouwd rond 1920, straalt charme uit met zijn authentieke streekeigen uitstraling en moderne renovaties van de afgelopen jaren.

 

 Bij het betreden van de woning komt u in een ruime vestibule die leidt naar een centrale hal, waarvandaan alle ruimtes natuurlijk samenkomen. Op de begane grond vindt u een royale woonkeuken, compleet met hoogwaardige apparatuur zoals een combi-stoomoven, heteluchtoven en keramisch werkblad, werkeiland, koelvries combinatie en vaatwasser. Aangrenzend bevindt zich de bijkeuken, met directe toegang tot de tuin en terrassen. De ruimten op de begane grond zijn voorzien van natuurstenen vloeren, inclusief vloerverwarming voor extra comfort.

 

 De woonboerderij biedt ook een ruime living met vide voor extra lichtinval. Aangrenzend een luxueuze badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Naast de badkamer bevindt zich de masterbedroom met een gaderobekamer en aan de voorzijde een werkatelier. Boven de oorspronkelijke hilden is veel bergruimte aanwezig en is ook de plek van de CV-ketel.

 

 Op de eerste verdieping bevindt zich een schildersatelier boven de living, met aansluitend een overloop en twee slaapkamers. De badkamer op deze verdieping is eveneens voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en elektrisch bedienbaar dakraam.

 

 Buiten biedt het terrein een oase van groen met terrassen, dakplatanen, een hoogstamfruitboomgaard en ruimte voor een moestuin. Beregening kan met eigen bron. Enkele kleine schuren dienen als opslagruimte, terwijl één schuur is omgebouwd tot een gezellig overdekt terras.

 

 Dit alles is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 3830 m², waardoor u alle ruimte heeft om te genieten van het landelijke leven. Met zijn combinatie van historische charme en moderne voorzieningen, biedt deze woonboerderij een unieke kans om het Achterhoekse platteland te ervaren.

 

 De totale woonoppervlakte is 250 m² en het pand heeft het zeer gunstige energielabel B.

Kenmerken

Woonoppervlakte
250
Perceeloppervlakte
3830
Inhoud
944
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
6
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object