Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 34

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 649.000 k.k.
1280
 m²
187
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Dit ruime FAMILIEHUIS is door de zijn potentie UNIEK in zijn soort! De woning is riant en perfect voor het gezinsleven ingedeeld waarbij de schuurruimte zorg draagt voor de mogelijkheden. Het woonhuis heeft een viertal slaapkamers, waarvan de master bedroom met eigen badkamer op de begane grond. Vanuit de living en woonkeuken is er toegang tot de zuidgelegen achtertuin met vrij uitzicht over landerijen. De schuren meten totaal ruim 300 m² waarvan er thans 120 m² is ingericht als kantoorruimte. Dit betekent dat wonen, werken, hobbyen of dubbele bewoning hier allemaal te realiseren is. Gelegen op een perceel van maar liefst 1280 m² is dit een mooie kans om woonwensen waar te maken.



WONING

Het huis biedt 185 m² woonoppervlakte en is op de begane grond ingedeeld met een lichte en ruime living met erker, een woonkeuken, een bijkeuken, de master bedroom met eigen badkamer, de entree/hal met toilet meterkast en trapopgang. Op de eerste verdieping een drietal ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap vanaf de overloop en is dermate ruim (25 m²) en netjes dat door het plaatsen van een vaste trap hier met gemak nog twee kamers te realiseren zijn.



SCHUUR/KANTOOR

De kantoorruimte meet 120 m² en heeft een eigen entree maar is ook inpandig bereikbaar. Ingericht met een directiekantoor, ruimte voor een viertal werkplekken, een spreekkamer en pantry met kitchenette. De overige ruimte onder het schuurdak meet 195 m² en is in gebruik als garage, berging en opslag.



BUITEN

De achtertuin is fraai aangelegd, keurig verzorgd en biedt meerdere terrassen, een vlonder aan water, weelderige beplanting, netjes straatwerk met natuurlijk als pluspunt het vrije uitzicht over het polderlandschap.

Aan de voorzijde voor de kantoor- bedrijfsruimte een verhard erf waar voldoende plaats is om meerdere auto’s te parkeren. Voor het woonhuis een mooi aangelegde tuin met beplanting die zorg draagt voor ruim voldoende privacy vanaf de weg.



MOGELIJKHEDEN

De ruimte is er! Je hoeft er alleen nog je gewenste invulling aan te geven. Neem de kantoorruimte, perfect om in deze hoedanigheid te blijven gebruiken maar ook goed in te richten als bijvoorbeeld een praktijk aan huis, hobbyruimte, eigen plek voor inwonende jeugd, je ouders onder hetzelfde dak of richt jij het in als extra woonruimte ten behoeve van het gezin?



LIGGING

Vrij en privacyvol wonen op een superfijne plek midden in het dorp langs de lintbebouwing. Dorpse voorzieningen zijn nabij en de ontsluitingswegen goed bereikbaar. Stad Hoorn ligt op slechts 15 autominuten en hoofdstad Amsterdam op 45 autominuten afstand.



KENMERKEN

- Woonoppervlakte 185 m²

- Schuurruimte totaal ruim 300 m²

- Inhoud van het geheel 1783 m³

- Perceeloppervlakte 1280 m²



Wil jij de mogelijkheden zelf komen ervaren? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
187
Perceeloppervlakte
1280
Inhoud
1783
Bouwjaar
1974
Extra ruimte
333
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
243
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object