Plan bezichtigingBel makelaar

Vossepad 7

Beschikbaar
Excellent
Emmen
€ 895.000 k.k.
1656
 m²
214
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

VAN BUNGALOW NAAR BOSVILLA!



Ben je op zoek naar een exclusieve woonervaring in een van de meest begeerde buurten van Emmen? Wij presenteren met trots deze prachtige, moderne woning gelegen aan het schilderachtige Vossepad. 



Deze recent vrijwel volledig opnieuw opgebouwde bosvilla is een belevenis en biedt een perfecte combinatie van stijl, ruimte en hedendaags comfort. Deze bosvilla is met veel zorg samengesteld met in het achterhoofd de 7 pijlers van Wabi Sabi. Er wordt gericht op energie, eenvoud en bescheidenheid, daarom ervaar je een oase van rust in het huis.



Met een woonoppervlakte van 214m² biedt deze bosvilla volop ruimte voor het hele gezin. De open indeling van de woonkamer en keuken creëert een luchtige en uitnodigende sfeer, ideaal voor zowel ontspanning als entertainment. 

De luxe open keuken(2023) is uitgerust met de nieuwste apparatuur en een kookeiland, waar u in stijl kunt koken en gasten kunt ontvangen. Tevens is deze volledig geïsoleerde woning met label B geheel voorzien van vloerverwarming. 



Het huis is zoveel mogelijk verbouwd door ondernemers uit de regio. Met veel respect voor natuur, mens, dier en milieu zijn alle materialen met veel liefde samengesteld. Er is tevens rekening gehouden met moderne technologie, zo is de gehele villa voorzien van sensoren en verlichting die geheel middels het Philips Hue systeem te bedienen zijn. Ook zijn er op diverse kamers patchpoorten beschikbaar.



INDELING

Woning: entree, hal, open keuken met kookeiland v.v. diverse inbouwapparatuur, vaste kastenwand, pelletkachel, lichte woonkamer met uitzicht op de tuin, middels schuifpui voor en achter toegang tot de terrassen. 4 slaapkamers waarvan 1 met douche en toilet en 1 slaapkamer met vrijstaand bad, achterhal, voorraadkast, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, toilet.

Overig: vrijstaande stenen garage



INFO 

- oorspronkelijk bouwjaar 1960

- volledig verbouwd en gemoderniseerd 2019-2023

- woonoppervlakte 214 m² 

- perceeloppervlak 1656 m² 

- inhoud 771 m³

- muur- en vloerisolatie 

- grotendeels dakisolatie

- geheel v.v. dubbele beglazing 

- woning volledig voorzien van data kabels

- Philips Hue systeem

- voordeurbeveiliging met app en/of clicker bedienbaar

- pelletkachel 2020 

- volledig v.v. vloerverwarming 

- Vaillant ketel 2014

- 4 slaapkamers 

- 2 badkamers 

- voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein 

- tuin rondom met meerdere terrassen 

- aanvaarding in overleg 



Het Vossepad is een rustige en groene straat op steenworp afstand van het levendige centrum van Emmen. Winkels, scholen, sportfaciliteiten en culturele attracties liggen binnen handbereik. Voor natuurliefhebbers zijn de uitgestrekte bossen en heidevelden van Drenthe snel en eenvoudig te bereiken.



Deze BOSVILLA is een unieke kans voor wie op zoek is naar een luxe en zorgeloze woonervaring in Emmen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!



Virtueel al te bezichtigen! Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten over deze bosvilla!



Toelichting meting gebruiksoppervlakte De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Woonoppervlakte
214
Perceeloppervlakte
1656
Inhoud
771
Bouwjaar
1960
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0591-653355) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object