Plan bezichtigingBel makelaar

Dijkweg 100

Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 425.000 k.k.
1700
 m²
108
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Verborgen schatten zijn lastig te vinden. Toch zijn ze er! Op een werkelijk fantastische plek vinden we dit fraaie en landelijk gelegen perceel van maar liefst 1700 m² aan water met vrij uitzicht. Vrijheid, privacy en mogelijkheden zijn hier DE sleutelwoorden. Het zonnige erf ademt een tevreden sfeer en is ingericht met een knus vrijstaand woonhuis, schuurruimte, diverse opstallen en een grote moestuin. Een idyllisch geheel en een onbetwist prachtige kans voor wie woondromen waar wil maken.



Tot voor kort met te bewonderen bescheidenheid bewoond geweest is de indeling van de woning comfortabel en levensloopbestendig. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een ruime bijkeuken met doucheruimte, het toilet en een doorgang naar de inpandig bereikbare schuurruimte met verdieping. Op de verdieping van het huis bevinden zich nog een tweetal slaapkamers. Van origine gebouwd in 1905 en in de jaren ’80 aangepast is het eerlijk te vermelden dat het geheel niet meer aan de huidige eisen voldoet. Verbouwen, renoveren of amoveren en vernieuwen is hier wenselijk.



Maar dan buiten…..wat een vrijheid, ruimte en rust! De circa 1500 m² erf is ingericht met een schuur van circa 28 m², volières, een tweetal hobbykassen en de voortuin is altijd in gebruik geweest als moestuin.



De ligging van dit perceel is ronduit fantastisch! Landelijk, rustig, beschut en autoluw nabij het IJsselmeer en de dorpse voorzieningen die Andijk biedt. Met de fiets en de auto zijn omliggende dorpen en steden vlot te bereiken voor aanvullende voorzieningen, evenals de ontsluitingsweg richting Hoorn en snelweg A7.



BIJZONDERHEDEN

- Origineel bouwjaar 1905

- Woonoppervlakte 108 m²

- Perceeloppervlakte 1700 m²

- Beschut en privacyvol gelegen

- Het perceel is gesitueerd aan het einde van een autoluw pad (fiets- en voetpad)

- Het pad is eigendom en tevens de ontsluiting naar de Dijkweg

- Het pad biedt tevens ontsluiting aan een tweetal percelen/woningen

- Energielabel G



Wil jij de mogelijkheden van dit fraaie geheel komen bekijken? Twijfel niet en bel voor het inplannen van een kijkmoment.

Kenmerken

Woonoppervlakte
108
Perceeloppervlakte
1700
Inhoud
451
Bouwjaar
1905
Extra ruimte
59
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object