Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsweg 164

Beschikbaar
Excellent
Twisk
€ 850.000 k.k.
7815
 m²
145
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

“CARPE DIEM” – Pluk de dag en geniet van het leven. Dat kan hier absoluut op deze prachtige plek aan de dorpslint van het pittoreske Twisk. Charmant van uiterlijk staat deze fantastische en ruim bemeten stolpboerderij op een perceel van maar liefst 7815 m². Als voormalig veehouderij nog geheel in de tevreden staat zoals de prioriteiten van toen.



De aanblik is al geweldig en opgedeeld in een woon- en werkdeel ademt deze prachtige boerderij iets speciaals. Karakteristiek, uitermate sfeervol en een voorgevel die het hart van de stolpenliefhebber ongetwijfeld sneller laat kloppen. Binnenkomen is hier goed, want voelbaar is hier met liefde gewoond en is er een werkzaam leven geleid. Door de omvang biedt het geheel volop mogelijkheden en we hoeven er geen doekjes om te winden..... hier is zichtbaar werk aan de winkel. Ondertussen prima bewoonbaar dus Carpe Diem is hier stap voor stap perfect te realiseren. Eenmaal naar eigen wens hoef (en wil) je hier nooit meer weg.



De woonboerderij is aan de achterzijde uitgebouwd met voormalige veestallen en staan er op het erf nog een veestal (153 m²), een grote schuurruimte (136 m²) met overkapping (104 m²) en een klein schapenboetje. Het overige erf is thans ingericht als grasland en meet ruim 5.000 m². Voor paarden- of kleinvee liefhebbers natuurlijk een weelde!



Het woongedeelte meet thans 145 m² en is op de begane grond ingericht met een woonkamer, een woonkeuken, de badkamer, het toilet, de hal en een tweetal slaapkamers. Op de verdieping nog een derde slaapkamer en toegang tot het open vierkant. De overige inpandige ruimte meet ruim 500 m² dus hier liggen prachtige kansen om de woonmeters uit te breiden.



De voormalige stallen en overige ruimtes ten behoeve van de veehouderij zijn al jaren niet meer intensief in gebruik. Loop je er doorheen dan wordt je spontaan verliefd op het verleden. Prachtig om te zien en te ervaren.



Eigenlijk is hier maar één advies. Ben jij op zoek naar ruimte, rust en mogelijkheden op eigen erf? Voel je welkom om te komen kijken, voelen en ervaren. We vertellen je tijdens een uitgebreide rondleiding graag alles over dit fantastische object.

Kenmerken

Woonoppervlakte
145
Perceeloppervlakte
7815
Inhoud
2266
Bouwjaar
1870
Extra ruimte
506
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object