Plan bezichtigingBel makelaar

Udenseweg 27

Beschikbaar
Excellent
Zeeland
€ 1.065.000 k.k.
4735
 m²
339
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op deze betoverende locatie gelegen tegen een bosrand treft u dit vrijstaand landhuis met aanpandige multifunctionele ruimte, dubbele oprit, garage en bijgebouw. Vanuit het charmante landhuis geniet u van een adembenemend uitzicht over de prachtige, groot aangelegde tuin.

 

 De woning ligt in de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen waardoor grote steden zijn gelegen op korte afstand. Voorzieningen zijn allen nabij aanwezig in Zeeland ofwel Uden, ziekenhuis, onderwijs, supermarkten, speciaalzaken, horeca, winkelcentrum et cetera. De ontsluiting is bovendien erg goed, via de snelweg A50 staat u binnen circa 30 autominuten in Eindhoven(airport), of het centrum van Den Bosch of Nijmegen.

 

 Het landhuis heeft een woonoppervlak van ca. 158 m², een inhoud van ca. 1.171 m³ en is gelegen op een perceel van 4.735 m². De buitengevels van de woning zijn in spouw uitgevoerd en opgetrokken uit metselwerk. De spouwmuur is geheel voorzien van isolatie, het dak en de vloer zijn gedeeltelijk geïsoleerd. De woning is voorzien van een betonnen begane grond- en eerste verdiepingsvloer en is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Het bedrijfsgedeelte is voorzien van vloerverwarming.

 

 Het bijzondere aan deze woning is dat u het gevoel van landelijk wonen ervaart als geen ander maar toch aan de rand van Zeeland, binnen de bebouwde kom woont. De woning is gelegen op 1 km van het centrum van Zeeland en binnen 5 minuten bent u in het centrum van Uden. Deze factoren tezamen creëren een fantastische woonervaring.

 

 INDELING WOONHUIS

 Begane grond:

 Middels de overdekte entree aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de riante hal.

 De hal is ruim van formaat, voorzien van een tegelvoer en biedt voldoende ruimte voor de garderobe en biedt toegang tot de meterkast, het volledig betegelde toilet met fontein, de woonkeuken en de hal. Tevens treft u hier de trapopgang naar de eerste verdieping.

 

 De leefkeuken is voorzien van een tegelvloer en heeft een in hoek opgestelde inrichting met 5-pits borretti gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en oven. Bij binnenkomst in de keuken wordt u direct verrast door het geweldig mooie uitzicht op de tuin en het achtergelegen bos. Vanuit de keuken loopt u middels de openslaande tuindeuren direct het terras op, de tuin in. Dit geeft in combinatie met het uitzicht over de achtertuin een zeer prettig en rustgevend gevoel. Via de harmonica deur is de woonkamer te bereiken. Tevens is de doorgang naar de bijkeuken aanwezig.

 

 De bijzonder grote doorzon woonkamer is voorzien van een degelijke parketvloer, een sfeervolle houtkachel en diverse grote raampartijen waardoor er prettig veel daglicht de kamer binnenvalt en u een geweldig uitzicht heeft over de tuin aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning. Het terras aan de achterzijde kunt u via de woonkamer bereiken.

 

 De praktische bijkeuken is voorzien van een aanrechtblok en kelderkast. De bijkeuken biedt toegang tot de multifunctionele ruimte en het terras.

 

 Verdieping:

 Middels de bijzondere oud eiken trap met pen-gatverbindingen en smeedwerk komt u op de overloop van de verdieping. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een badkamer, inloopkast en wasruimte.

 

 De master bedroom is keurig afgewerkt. De riante slaapkamer is voorzien van een tv-aansluiting is en biedt u de mogelijkheid om de badkamer te betreden. Via een loopdeur krijgt u toegang tot het balkon welke een prachtig uitzicht biedt op de tuin.

 

 De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, douchecabine, toilet en dubbele wastafel met meubel. In de badkamer is een kozijn gesitueerd waardoor voldoende daglicht de ruimte binnen valt.

 

 De twee overige slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en strakke wandafwerking. Beide kamers zijn voorzien van radiatoren en veel bergruimte in de vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de gehele achtertuin. Tevens treft u hier de vlizotrap naar de zeer ruime bergzolder.

 

 INDELING MULTIFUNCTIONELE RUIMTE

 Begane grond:

 De overdekte entree biedt toegang tot de zeer ruime hal met garderobe en toegang tot het toilet met fonteintje en het kantoor-/bedrijfs-/atelierruimte.

 

 Het kantoor-/bedrijfs-/atelierruimte is voorzien van veel elektrapunten waardoor deze ruimte multifunctioneel in te richten is. Deze gehele ruimte is voorzien van een tegelvloer en een systeemplafond. Deze ruimte heeft aan de achterzijde een werkplek gesitueerd welke wordt afgeschermd door diverse kasten. De bedrijfsruimte biedt verder toegang tot de trapopgang, de vergaderruimte en de tuinkamer.

 

 Een sfeervolle en ruime vergaderruimte kenmerkt de bedrijfsruimte. De vergaderruimte is afgewerkt met een tegelvloer en systeemplafond en aan de achterzijde treft u een ruime pui naar de tuinkamer. Via de vergaderruimte is een portaal bereikbaar waar u een trapkast treft en u de chillruimte kunt bereiken.

 

 De bijzonder grote chillruimte is keurig afgewerkt met vloerbedekking en strakke wand- en plafondafwerking. Deze ruimte is multifunctioneel in te richten, denkende aan een speelkamer of een extra kantoor.

 

 De sfeervolle tuinkamer is voorzien van een tegelvloer, houtkachel en pantry. De tuinkamer is aangebouwd en voorzien van veel daglicht. De tuinkamer is een prachtige plek om te genieten van de warmte van de kachel en het prachtige zicht op de tuin. Via de tuinkamer kunt u de overkapping bereiken.

 

 Bent u op zoek naar een plek waar u werkelijk tot rust kunt komen, dan bent u onder deze overkapping op de juiste plek. Er is voldoende ruimte voor een riante eethoek en diverse statafels. Het barretje tezamen met het uitzicht maakt het geheel tot een waar vakantiegevoel.

 

 Verdieping:

 Via de vaste trap komt u op de zeer riante overloop van de verdieping boven de bedrijfsruimte. De overloop is momenteel ingericht als kantoor en biedt geeft tot een kamer. De kamer is voorzien van een keukenblokje en wordt verwarmd middels een radiator. Via de kamer is de toiletruimte toegankelijk.

 

 TUIN

 De voortuin van deze woning is keurig aangelegd met volwassen beplanting, gazon en bestrating en heeft aan zowel de linker- als rechterzijde van het huis een oprit. Aan de rechterzijde van de tuin treft u de oprit naar de garage en kunt u de voordeur bereiken via een kasseien looppad. Aan de linkerzijde van de voortuin treft u de oprit richting de ruime parkeerplaats bij de multifunctionele ruimte. Deze is volledig bestraat met gebakken klinkers.

 

 De magische achtertuin is werkelijk adembenemend te noemen. Ingericht met diverse terrassen, zitmogelijkheden door de gehele tuin, volwassen beplanting, grote rododendronstruiken, oude eikenbomen richting het achtergelegen bos en gazon. De prachtige tuin is voorzien van een sproei installatie. In de presentatie treft u foto’s van twee jaargetijen zodat u kunt zien dat de tuin een uniek en betoverend geheel vormt.

 

 BIJGEBOUWEN

 De vrijstaande woning heeft verschillende vrijstaande bijgebouwen welke diverse gebruiksmogelijkheden hebben.

 

 Garage:

 De garage, gelegen aan de rechterzijde van het perceel, heeft een oppervlakte van ca. 28 m². De gevels van de garage zijn van metselwerk. Het zadeldak is gedekt met pannen. De garage is bereikbaar middels een loopdeur en is voorzien van een elektrische garagedeur. Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

 

 Wanneer u voorbij de garage loopt treft u een bergruimte voor het stallen van de grasmaaier of het tuingereedschap en een houtopslag.

 

 Verder naar achter op het perceel treft u een romantisch bijgebouw. Dit bijgebouw is volledig van hout en reeds in aanbouw. Het bijgebouw is voorzien van een verdieping met loopbrug en twee kamers. Aan de achterzijde van het bijgebouw is ruimte voor houtopslag.

 Het terras gelegen aan de tuinzijde geeft een prachtig zicht over de tuin en de bosrand.

 

 Aan de linkerzijde van de woning is een fietsenberging gesitueerd. Deze biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere fietsen.

 

 Kortom, Bent u op zoek naar een prachtig landhuis welke is gelegen op een fantastische locatie in Zeeland, maar toch vlak bij het centrum van Zeeland en Uden met al haar voorzieningen? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
339
Perceeloppervlakte
4735
Inhoud
1249
Bouwjaar
1968
Extra ruimte
13
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel, Geiser eigendom
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object