Plan bezichtigingBel makelaar

Boekelseweg 12

Beschikbaar
Excellent
Erp
€ 640.000 k.k.
2670
 m²
151
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

In het landelijke buitengebied van Erp ligt deze ruime halfvrijstaande woonboerderij met garage, tuinkamer, bijgebouw en dierenweide. Het perceel is maar liefst 2.670 m² groot en biedt volop privacy en vrijheid, ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen.

 

 Locatie

 Het dorp ligt in het dal van de Aa, een beek met een natuurlijk karakter. Kikkerpoelen, vistrappen en kanoplaatsen zijn hier aangelegd. Dit maakt het een aantrekkelijk gebied om tot rust te komen.

 Erp heeft een gezellige dorpskern met diverse basisvoorzieningen als supermarkt, basisonderwijs, speciaalzaken, huisarts, verschillende horeca gelegenheden en actieve sportverenigingen. Vanuit Erp zijn de uitvalswegen A50 richting Eindhoven en Nijmegen en N279 richting Den Bosch snel te bereiken.

 

 De woning heeft een gunstige ligging in het buitengebied van Erp, op fietsafstand van het centrum en landerijen, fiets- en wandelroutes zeer nabij gelegen. Een ideale combinatie voor een fantastische woonervaring.

 

 Indeling

 Begane grond:

 Via de ruime entree betreedt u de L-vormige hal. Van hieruit heeft u toegang tot een bergruimte, het toilet met mechanische ventilatie, doucheruimte en fonteintje, de trapkast met witgoedaansluiting en de badkamer.

 

 De moderne badkamer welke deels is betegeld, is uitgerust met een dubbele wastafel inclusief meubel, een toilet, een designradiator en een ligbad.

 

 Wanneer u verder de hal doorloopt treft u een riante speelhoek en toegang tot de garage, twee trapopgangen, de keuken en de bijzonder ruime tuinkamer.

 

 De keurig afgewerkte garage is middels de openslaande deuren aan de voorzijde bereikbaar en is voorzien van een vliering. De garage is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden met lambrisering en voorzien van elektra en wateraansluiting. Deze ruimte leent zich perfect om een aan huis gebonden beroep uit te oefenen. Vanuit de garage is er toegang tot de tuinkamer.

 

 De leefkeuken keuken is opgesteld in een hoekopstelling, waardoor het efficiënt en praktisch is ingericht. Er is voldoende bergruimte in de onder- en bovenkasten en door de praktische kelderkast wordt dit verruimd. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een gaskookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en een koelkast. Via de diverse raampartijen kijkt u heerlijk uit over de tuin.

 

 De woonkamer is via de keuken te bereiken. De sfeervolle woonkamer biedt een warme ambiance dankzij het prachtige houten balken plafond en de houten vloer. Een eyecatcher in de woonkamer is de schuifdeur, die is afgewerkt met glas in lood en een extra vleugje elegantie toevoegt aan de ruimte.

 Daarnaast is de woonkamer ruim genoeg om een zit- en eetgedeelte te creëren. Of u nu wilt ontspannen op de bank of gezellig wilt dineren met vrienden en familie, er is voldoende ruimte om aan uw behoeften te voldoen.

 

 Aan de achterzijde van de woning treft u een zeer riante tuinkamer aan. Deze ruimte is volledig af te sluiten door een verschuifbare glaswand. In de tuinkamer zijn terrasverwarmers, tv aansluiting, verlichting aanwezig. De ruimte biedt plaats voor een riante tafel om samen met 8 tot 10 personen te tafelen/borrelen en een lounge set te plaatsen.

 

 Eerste verdieping:

 Wanneer u in de hal de eerste trap naar de verdieping neemt komt u uit op de overloop gelegen boven de entree/hal, toilet en badkamer. De overloop is ruim opgezet, biedt toegang tot een slaapkamer/kantoor en vliering. De overloop is voorzien van een dakraam en de aansluiting voor de droger.

 

 De slaapkamer/kantoor is afgewerkt met een laminaatvloer en wordt middels een radiator verwarmd. Het dakraam zorgt voor prettig veel daglicht in de ruimte. In de slaapkamer/kantoor is een uitstortbak en de cv-opstelling geplaatst, evenals de omvormer voor de zonnepanelen.

 

 Het tweede deel van de eerste verdieping is bereikbaar via de tweede trap in de hal. Op de verdieping zijn drie slaapkamers gelegen welke via een overloop te bereiken zijn.

 

 De masterbedroom heeft veel daglicht, wat zorgt voor een aangename en lichte sfeer. De wanden zijn afgewerkt met behang. En op de vloer ligt vloerbedekking, wat zorgt voor een warm en comfortabel gevoel. Daarnaast is de masterbedroom uitgerust met rolluiken, zodat u de kamer volledig kunt verduisteren voor een goede nachtrust. Er zijn ook een tv-aansluiting en een wastafel met meubel aanwezig. Twee vaste kasten en de kast onder het knieschot bieden voldoende opbergruimte voor uw kleding en persoonlijke spullen.

 

 De twee overige slaapkamers zijn voorzien van een dakraam met verduistering. De kamers hebben een laminaatvloer, behangwandafwerking en worden verwarmd middels een radiator. Een van de twee slaapkamers is uitgerust met een wastafel en heeft de beschikking over vaste kastruimte.

 

 Tuin

 Achter de woning heeft u de beschikking over een grote privacy biedende achtertuin gelegen op het zuiden. De tuin is keurig aangelegd en onderhouden, ingericht met een terras, bestrating, een groot gazon en volwassen beplanting. In de tuin zijn diverse zitjes gecreëerd, zodat u vanuit elke hoek van uw tuin kunt genieten.

 

 Achterin de tuin is een grote tuinberging/ hobbyruimte gesitueerd deze ruimte is geïsoleerd en afgewerkt met sandwichpanelen, betonnen vloer en houtkachel, dit alles heeft een landelijke uitstraling.

 Aan de achterzijde is een overkapping aanwezig waar u een hooivoorraad en de containers kunt bergen.

 

 Op het perceel bevinden zich twee volières, een prachtige vijverpartij en grenzend aan de achtertuin is een dierenweide aanwezig, compleet met schuilhokje.

 

 Het gehele perceel beschikt over een sproei installatie en tuinverlichting.

 Verder zijn er 18 zonnepanelen aanwezig op het dak van de woning.

 

 Kortom, een prachtige halfvrijstaande woonboerderij gelegen op een fijne locatie! Heeft deze woning uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wij nodigen u graag uit om de woning te bezichtigen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
151
Perceeloppervlakte
2670
Inhoud
717
Bouwjaar
1958
Extra ruimte
43
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object