Plan bezichtigingBel makelaar

Strypsedijk 13

Onder bod
Excellent
Rockanje
€ 1.250.000 k.k.
5030
 m²
270
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Zo’n object zie je maar zelden voorbij komen! Stap binnen in een wereld van rust en ruimte, waar de vrijheid van het buitenleven harmonieus samengaat met het comfort van modern wonen. De woning heeft 105 zonnepanelen! Samen met de warmtepomp en de recentelijk aangebrachte isolatie betreft dit een uiterst energiezuinige woning (label A+++).



Deze vrijstaande woning, gelegen op een perceel van ca 5000m2 en verrijkt met een veelzijdig bijgebouw, biedt je vier seizoenen lang een thuis waar binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien. Met meerdere slaapkamers, twee badkamers en ruime leefgebieden, biedt dit huis volop mogelijkheden om te genieten en jezelf te zijn. Altijd al een B&B willen runnen? De vergunning is al afgegeven. Of ook kantoor aan huis vestigen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Klaar om je dromen te verwezenlijken?



In de adembenemende ambiance van Rockanje, waar het dorpsgevoel nog heerst, ligt de Strypsedijk. Een plek waar je de dagelijkse beslommeringen achter je laat en de natuur en strand je buur is. Voorzieningen zijn binnen handbereik, terwijl openbaar vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (N57 en N496) je verbinden met de dynamiek van de stad. Op deze unieke locatie in Rockanje, waar het leven rustig kabbelt en de gemeenschap warm en verwelkomend is, is het alsof de tijd een stapje terug doet en kwaliteit van leven voorop staat.



Begane grond

Bij binnenkomst via de eigen oprit, stap je een hal binnen waar vloertegels contrasteren met het warme welkom van de woning. Verder leidt de hal naar een eerste verdieping, toilet, inbouw kast, werk- en woonkamer. Tevens een heerlijke tuinkamer met uitzicht over de landerijen.



Deze woonkamer is van ruim formaat, waardoor je er genoeg ruimte hebt om er een gezellige zithoek te realiseren. Verder is de woonkamer ideaal om samen te komen met vrienden en familie. Je geniet hier tevens van een sfeervolle open haard en kunt vanuit de woonkamer een keuken betreden. Woonkamer beschikt tevens over vloerverwarming en airconditioning.



In de keuken tref je donkere, greeploze keukenkasten met een donker keukenblad aan. Verder beschikt de luxe keuken over een inductiekookplaat met Bora afzuiging, twee inbouwovens, vaatwasser en een inbouw koel-/vriescombinatie. Je kunt vanuit de keuken een achtertuin, eerste verdieping en eetkamer betreden.



De eetkamer, verrijkt met dezelfde open haard als in de woonkamer, wacht op avonden vol warmte en gezelligheid. Verder is de werkkamer flexibel in gebruik. Je kunt vanuit hier naar een serene serre, een ruimte waar rust en inspiratie samenkomen.



Eerste verdieping

De eerste verdieping, bereikbaar via twee vaste trappen, onthult een grote vide, waar een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. Nu in gebruik als kantoor- relaxruimte.



De hoofdslaapkamer met prachtig uitzicht over de velden laat je wakker worden in een oase van rust. De ruimte beschikt tevens over airconditioning.



De ruime badkamer, die luxe en ontspanning uitstraalt, is afgewerkt met vloertegels en lichte wanden. Daarnaast ben je er voorzien van een zwevend toilet, dubbel wastafelmeubel, een badkuip en douchecabine. De badkamer beschikt tevens over vloerverwarming. Opvallend aan de badkamer is dat deze naar een tweede overloop leidt.



De tweede overloop biedt doorgang naar een kleedruimte, slaapkamer en wasruimte. Tevens is daar een vlizotrap naar een vliering.



Buitenruimte

De achtertuin, een mix van betegelde terrassen en weelderig groen, inclusief een hottub, is het perfecte toevluchtsoord voor ontspanning of entertainment. De berging, garage en bijgebouw bieden extra ruimte voor alle passies en projecten.



Bijgebouw

Het zelfstandige bijgebouw, met een comfortabele woonkamer, slaapkamer en volledige badkamer, is een volwaardige uitbreiding van de woning. Een ideale plek voor gasten of als extra woonruimte, compleet met alle gemakken zoals airconditioning en vloerverwarming.



Bijzonderheden:



In perfecte staat, vrijstaande woning

Mogelijkheid tot B&B

Mogelijkheid tot kantoor aan huis

Veel leefruimte

Bijgebouw met veel potentie

Ruime achtertuin met hottub

105 zonnepanelen

Warmtepomp

Sfeervolle open haard in woon- en eetkamer

Garage met extra opslagruimte

Eigen parkeergelegenheid

Twee volledig uitgeruste badkamers

Airconditioning voor optimaal klimaatcomfort

Voorzieningen nabij en goede bereikbaarheid

Kenmerken

Woonoppervlakte
270
Perceeloppervlakte
5030
Inhoud
1217
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
32
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object