Plan bezichtigingBel makelaar

Michelstraat 13

Beschikbaar
Excellent
Zelhem
€ 845.000 k.k.
8765
 m²
184
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In een fraaie landelijke en rustige omgeving gelegen bereikbaar via een eigen weg van circa 100 meter staat deze in 2004 nieuw gebouwde VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met een tweetal flinke schuren met een totale oppervlakte van 309 m², weiland en tuin op een totale kavel van 8765 m².

 

 Voor natuurliefhebbers is het een fantastische plek om te vertoeven, geniet van de verschillende vogels rondom het huis, de hazen in de omliggende weilanden, de fazanten op het erf en soms zijn er reeën te spotten nabij het huis.

 

 De woning meet een inhoud van 610 m³ en een woonoppervlakte van 184 m². Deze woonboerderij is traditioneel gebouwd, volledig geïsoleerd en kent de volgende indeling, 

 

 Onderverdieping: provisiekelder.

 

 Begane grond: entree/hal, meterkast, vrijhangend toilet met fontein, royale slaapkamer, badkamer met ligbad, inloopdouche, en dubbel wastafelmeubel, woonkeuken met inbouwapparatuur en trapkast, woonkamer met open haard, massieve eiken vloer en openslaande tuindeuren, bijkeuken c.q. achterentree.

 

 Verdieping: overloop, toiletruimte, 2 ruime slaapkamers en een kledingruimte. De slaapkamer aan de achterzijde is prima te splitsen in twee kamers en in de kledingruimte is de mogelijkheid een 2e badkamer te realiseren. 

 

 Verder staan op het erf een eveneens in 2004 in landelijke stijl gebouwde schuur van 51 m² voorzien van elektra, krachtstroom, verwarming, water en een zolderberging. De voormalige veeschuur van 258 m² is voorzien van elektra en water. De huidige eigenaar heeft deze schuur gebruikt voor o.a. opslag en het stallen van pony’s. 

 

 In het nabij gelegen Keijenborg is een basisschool en bakker te vinden en in de gezellige dorpen Zelhem en Hengelo (GLD) zijn diverse winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Doetinchem ligt op 10 autominuten en Zutphen op 15 autominuten.

Kenmerken

Woonoppervlakte
184
Perceeloppervlakte
8765
Inhoud
610
Bouwjaar
2004
Extra ruimte
7
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object