Plan bezichtigingBel makelaar

Wijmers 14

Verkocht
Excellent
Wijdenes
€ 595.000 k.k.
3590
 m²
94
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Fantastisch, wat een mooie plek is dit! Hier kun je met recht in alle rust op de ruimte ontspannen wonen. Lekker je eigen ‘bedoeninkje’ en met niemand wat te maken want op het enorme erf van 3.590 m² staat een lief karakteristiek huis, is er een ruime oprit, een grote en goede schuur, een ruime hobbykas, een prachtige tuin en als toetje toe achter de schuur en de kas nog een groot gazon (weide) en een paddock. De gunstige ligging, de omvang en de inrichting van het perceel staan garant voor op en top buiten wonen!

 

 Het huis met een vriendelijke uitstraling is intern al opgefrist en goed te bewonen voor kleine huishoudens. Toch liever meer ruimte in huis? De plannen om uit te breiden liggen al klaar en de vergunning hiervoor is reeds aanwezig.

 In het huis is de afgelopen jaren al veel aangepakt en het ziet er keurig en verzorgd uit. Er is een prettige sfeer gecreëerd en kleine huishoudens hoeven hier weinig aan toe te voegen. Zo is o.a. het dak vernieuwd en geïsoleerd en zijn de dakkapellen vervangen. De bestaande aanbouw met de keuken en badkamer is nog niet aangepakt, doch nog keurig en functioneel. Dit gedeelte zou verplaatst worden naar de nieuw te realiseren aanbouw waarbij tevens enkele kozijnen en het voegwerk van het voorhuis gedaan zouden worden.

 

 Het huis is op de parterre ingedeeld met een ruime hoekkeuken, een grote open en lichte living met vloerverwarming en schuifpui, de badkamer, het toilet en de hal met nieuwe meterkast en trapopgang. Op de verdieping een tweetal grote en lichte slaapkamer.

 

 Maar dan buiten. Naast het huis een prachtig en zichtbaar met liefde verzorgde tuin met fraaie beplanting en gazon. Daarachter een hobbykas, deels ingericht als moestuin (leuk!) maar ook met een terras (nog leuker!). We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat de verkopers hier veel tijd doorbrengen (met vrienden en familie) want ook bij minder weer is het hier fantastisch toeven.

 

 Achter de hobbykas en de schuur is het erf thans ingericht voor het houden van paarden maar dit is uiteraard geen ‘must’. Met gemak is alles naar ander gebruik in te richten.

 

 De enorme schuur, gebouwd begin jaren 2000, meet circa 15 x 15 meter en is opgetrokken uit staalspantconstructie met betonvloer, stalen dakplaten, damwandprofiel-gevelbeplating, houten gordingen en voorzien van krachtstroom. Aan de voorzijde een overheaddeur van 4 x 3.4 en een loopdeur. Binnen een entresol met daaronder een tweetal paardenboxen van 3 x 3 meter. Verder veel ruimte om te kunnen hobbyen, werken of naar eigen wens in te richten en te gebruiken. Aan de achterzijde ook een overheaddeur met aansluitend 3 meter keurig straatwerk als uitloopmogelijkheid. Daarachter grenst een gedraineerde paddock van 15 x 15 meter en een paardenweide/riant gazon.

 

 Ben jij op zoek naar rust en ruimte in het buitengebied maar toch nabij voorzieningen? Dan zit je in Wijdenes helemaal goed. Wijdenes ligt aan het IJsselmeer en het voorziet, samen met omliggende dorpen voldoende in daagse voorzieningen. Stad Hoorn met uitgebreide voorzieningen ligt dichtbij, wat ook betekent dat snelweg A7 vlot te bereiken is.

 

 Wil je deze woning graag komen bekijken? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
94
Perceeloppervlakte
3590
Inhoud
321
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
2990
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object