Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsstraat 1

Verkocht
Excellent
Zwaag
Op aanvraag
955
 m²
260
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte en goed onderhouden woonboerderij met een ruim gastenverblijf op een uitstekende locatie aan het dorpslint van Zwaag, op een mooi perceel van 955 m² eigen grond. Deze royale woonboerdij is gebouwd omstreeks 1890 en is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd en voorzien van onder andere nieuwe geïsoleerde gevels, strookfundering en kozijnen. Verder biedt de woonboerderij u naast de hoeveelheid ruimte, ook volop wooncomfort. Ook buitenshuis is het genieten in de prachtige en goed onderhouden tuin rondom de woning.
 Aan het begin van de gezellige Dorpsstraat van Zwaag, staat deze prachtig gerenoveerde stolp. Door middel van een riant oprijpad betreedt u het perceel. Lopend kunt u ook kiezen voor het loopbruggetje welke uitkomt bij de officiële voordeur. Maar zoals dat in dorpen gaat, komt u achterom binnen. De grote, groene vers geschilderde darsdeuren bieden u een mooi entree. Via een hal komt u gelijk in de sfeervolle keuken welke van alle gemakken is voorzien. Door het Belgisch hardstenen aanrecht en de Vietnamese hardstenen vloer, heeft u hier een hele andere sfeer dan in de woon-en eetkamer welke door middel van en-suite deuren met elkaar zijn verbonden. Hier ligt een prachtige houten vloer, nieuwe grenen wandpanelen en de vierkantspalen laten zich goed zien in deze ruimte. Daarnaast nog veel ramen rondom, waardoor aan lichtinval geen gebrek is. Vanuit de woonkamer bereikt u de centrale hal, deze geeft toegang tot een kantoor, slaapkamer en badkamer. Via een nieuwe eikentrap kunt u naar de verdieping. Hier treft u drie riante slaapkamers, een badkamer, een berging en toegang tot de zolder. 
 De bovenverdieping en de zolder zijn niet mee genomen tijdens de verbouwingen en renovaties. Hier kunt u indien gewenst nog zelf de handen laten wapperen om het te moderniseren. Van de zolder kan nog een hele verdieping worden gemaakt met bijvoorbeeld extra kamers of badkamers.
 Vanuit de eetkamer kunt u middels de openslaande deuren de heerlijke tuin in lopen. Uw oog valt gelijk op de Paardenkastanjeboom, prachtig! Dit is een natuurlijke overkapping wat voor veel schaduw zorgt op de warme zomerdagen. De tuin heeft genoeg ruimte voor gezellige barbecue-avonden en een speelparadijs voor kinderen. Alle ruimte om hun gang te kunnen gaan, en belangrijker nog.. geheel beschut! Zowel vanuit de tuin als vanaf de voorkant van de boerderij heeft u toegang tot het gastenverblijf en de fietsenberging. Naast het gastenverblijf treft u nog een aangebouwde garage. 
 
 Op steenworp afstand bevinden zich onder meer een supermarkt, basisscholen en sportfaciliteiten. Op fietsafstand van winkelcentrum ‘De Huesmolen’, de gezellige binnenstad van Hoorn en op slechts 2 autominuten afstand van de snelweg A7 richting Amsterdam en Den Oever. Binnen 40 autominuten rijdt u Amsterdam binnen. Het station van Hoorn is op slechts 8 minuten afstand fietsen. Vanuit hier vertrekken er meerdere treinen richting Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Enkhuizen. 
 
 Is dit de boerderij waar uw hart sneller van gaat kloppen? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. 
 
 Perceeloppervlakte: 955 m²
 Woonoppervlakte: 260 m²
 Inhoud: ca. 1.140 m³
 Gastenverblijf: ca. 50 m²
 Bouwjaar: 1890
 Energielabel: D
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
260
Perceeloppervlakte
955
Inhoud
1140
Bouwjaar
1890
Extra ruimte
75
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object