Plan bezichtigingBel makelaar

Rustenburgerweg 131

Verkocht
Excellent
Heerhugowaard
Op aanvraag
1562
 m²
133
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op één van de mooiste plekjes van Heerhugowaard, staat deze unieke en degelijke vrijstaande woning met garage op een perceel van maar liefst 1.562 m². U begeeft zich hier op een rustige plek met het beste uit twee werelden, direct grenzend aan ''het Waarderhout'' en op loopafstand van het Stadshart van Heerhugowaard. Een heerlijke royale woning omgeven door groen. De professioneel aangelegde tuin maakt deze woning zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde tot een plaatje! 
 Vanaf de Rustenburgerweg moet u goed opletten, deze prachtige woning ligt namelijk een stukje van de weg af en bijna verscholen in het groen! Lopend kunt u de voordeur bereiken, maar met de auto moet u "achterom". U rijdt dan via een bomentunnel uw vrijstaande garage tegemoet. U kunt uw auto's zowel in als voor de garage kwijt. Langs de garage komt u bij de voordeur uit. Hier betreedt u de centrale hal en deze geeft toegang tot een royale slaapkamer met badkamer en suite, toilet, woonkamer, kantoor en de bijkeuken. De woonkamer proeft sfeervol, mede door de ronde erker en de vele raampartijen rondom. Met uitzicht op de prachtige voortuin is dit geen verkeerde plek om aan te schuiven aan de dinertafel. 
 Grenzend aan de woonkamer treft u de keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Gelijkvloers wonen behoort hier zeker tot de mogelijkheden. 
 De verdieping is nu in gebruik als bergzolder, maar heeft zeker potentie om nog een slaapkamer en badkamer te creëren. Zie hiervoor de visualisaties. 
 Via de bijkeuken loopt u naar de verrassing van de woning. Een prachtige tuinkamer met een pantry en vele raampartijen. U zit binnen, maar gevoelsmatig zit u in de achtertuin! 
 Met nog een veranda tussen de garage en de tuinkamer, maakt dit het plaatje compleet. Elk seizoen biedt u een heerlijke plek in of om de woning. De prachtig aangelegde tuin is een paradijs voor jong en oud. Tuinieren of voetballen, het kan allebei. In de tuin staat nog een verscholen kas, een eigen moestuin is daarom ook zeker niet ondenkbaar. En het tuinhuisje is ideaal voor de tuinspullen en apparatuur. 
 Deze woning is gelegen aan de historische Rustenburgerweg. In Heerhugowaard, in buurtschap ’t Kruis, wat valt onder de gemeente Dijk en Waard. Er is omliggend een weids polderlandschap met vlakbij een 61 hectare groot recreatiebos ‘Waarderhout’ waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling en de kinderen hun lol op kunnen. Buurtschap ’t Kruis beschikt over een evenemententerrein met jeu de boules velden, speeltoestellen, een ijsbaan (indien het koud genoeg is) en een actieve buurtvereniging. Diverse basisscholen in de buurt. Ontsluiting naar de A9 is dichtbij en supermarkten Aldi en Albert Heijn zijn lopend of op de fiets snel bereikbaar. grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland, Middenwaard. Hier kunt u terecht voor een zeer ruim en compleet winkelaanbod. Ook vindt u hier in de buurt een ruim aanbod van onderwijsinstellingen, recreatiemogelijkheden, vele goede restaurants, gezellige terrassen, een bioscoop, bowling, theater en het strand van Luna.
 
 Ziet u uzelf hier al wonen? Wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. 
 
 Bouwjaar: 1986
 Woonoppervlakte: 133 m²
 Inhoud: 660 m³
 Perceeloppervlakte: 1.562 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
133
Perceeloppervlakte
1562
Inhoud
660
Bouwjaar
1986
Extra ruimte
50
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object