Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 123

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 375.000 k.k.
425
 m²
114
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Rustig, privacyvol en vrijstaand wonen met aan de achterzijde op het zuiden vrij uitzicht over fraai polderlandschap. Op het erf, achter het huis een riante schuurruimte welke veel mogelijkheden biedt voor hobby en/of werk. Het geheel op een perceel van 425 m² is goed gelegen aan de lint van IJsselmeerdorp Andijk en staat garant voor privacy en een hoge dosis comfortabel woonplezier.

 

 In de schuur is thans een ruimte ingericht en in gebruik als trimsalon. Deze ruimte leent zich perfect voor meerdere doeleinden zoals bijvoorbeeld een salon of praktijk aan huis.

 

 WONING

 De woning is van origine gebouwd in de jaren ‘30 en biedt 114 m² woonoppervlakte. Binnenkomen doen we natuurlijk achterom met daar als eerste de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en het toilet. Daar achter de ruime en lichte living met gezellige schouw en houtkachel. De half open keuken is in hoekopstelling, biedt voldoende opbergruimte en heeft als extra een praktische trapkast. Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer welke is voorzien van ligbad, douche en wastafelmeubel.

 

 Op de eerste verdieping de overloop met toegang tot een drietal slaapkamers van prima formaat. Er is een vierde kleinere kamer. Deze kan perfect als kantoor/hobby/babykamer gebruikt worden. De volledig bevloerde wegzetzolder is middels een vlizotrap te bereiken.

 

 De eerlijkheid gebied het om te vermelden dat een aantal zaken een cosmetische opfrisbeurt verdienen. Zie jij niet op tegen wat handarbeid? Dan is dit je kans!

 

 SCHUUR

 De schuur van circa 100 m² is ingedeeld in meerdere compartimenten. Aan de voorzijde de salon (met eigen toegang) en een werkruimte. Aan de achterzijde een grote ruimte ingericht met een bar en werktafel, uiteraard ook anders in te richten en te gebruiken.

 

 BUITEN

 En dan buiten….op het zuiden, aan water met vrij uitzicht. De tuin is geheel onderhoudsarm ingericht met straatwerk en biedt daarom mogelijkheden om dit naar wens in te richten. Aan de achterzijde van de schuur is een heerlijke veranda gerealiseerd welke garant staat voor vele uren genieten van het uitzicht!

 Aan de voorzijde een eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s. De voortuin draagt er zorg voor dat er voldoende privacy vanaf de weg is zodat er in alle rust gewoond kan worden.

 

 LIGGING

 Andijk is een gezellig dorp aan het IJsselmeer en het biedt volop mogelijkheden om hier in alle rust mar toch met voldoende daags comfort te kunnen wonen. Omliggende dorpen en steden voorzien in meer dan voldoende extra voorzieningen. Met hoofdstad Amsterdam op slechts 45 autominuten is het heerlijk thuiskomen op deze mooie plek in West-Friesland.

 

 Ben jij enthousiast geworden en wil je graag deze woning komen bekijken en ervaren? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
114
Perceeloppervlakte
425
Inhoud
371
Bouwjaar
1933
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
95
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object