Plan bezichtigingBel makelaar

Gestelstraat 1

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Helvoirt
€ 900.000 k.k.
5188
 m²
216
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een plek midden in de natuur op slechts 10 autominuten van Vught. Strategisch gelegen in het buitengebied tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg nabij rijksweg N65. Dit vrijstaande landhuis is in 1956 gebouwd. Het geheel is omzoomd met groen en gesitueerd aan een landweg. De rijksweg oversteken en je bent in het mooie Helvoirt.

De villa kan levensloopbestendig bewoond worden, want heeft ook op de parterre slaapkamers én een badkamer. De extra slaapkamers en badkamer op de etage maken dit huis ook echt een plek voor een gezin. Een vrijstaand, verwarmd, houten bijgebouw met openslaande deuren biedt ruimte aan atelier of werkplaats én een dubbele garage met toilet en kanteldeur. Op eigen terrein meer dan genoeg mogelijkheden voor parkeren.



Bouwjaar: 1956

Isolatie: Deels dubbel glas

Verwarming: CV combi ketel

Energielabel: D

Perceeloppervlakte: ca. 5.188 m²

Inhoud: ca. 832 m³

Woonoppervlakte: ca. 216 m²

Overige inpandige ruimte: ca. 18 m²

Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 5 m²

Externe bergruimte: ca. 80 m²



Indeling



Parterre

Entree/hal met trapopgang en toegang naar leefruimtes en slaapvleugel. De living heeft openslaande tuindeuren en is voorzien van parketvloer, servieskast en open haard. Een balken plafond en grote schouw zorgen voor extra ambiance. Veel raampartijen zorgen voor uitzicht en verbinding met de tuin.

Dichte keuken (gedateerd) met terra vloer en aansluitend verdiept gelegen de bijkeuken met aansluitingen voor wasapparatuur en opstelling c.v.. Vanuit de bijkeuken is de kelder bereikbaar en is er een achterdeur naar de tuin en deur naar entree aan de voorzijde. De oorspronkelijke garage is omgebouwd tot kinderkamer met grote raampartij. Hierboven is nog zolderbergruimte beschikbaar.

De slaapvleugel is bereikbaar vanuit de hal met wastafel en gastentoilet. In deze vleugel bevindt zich een grote ouderslaapkamer met openslaande tuindeuren en vaste kast, een tweede slaapkamer en een badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, 2e toilet, wastafel en een ligbad. Een vlizotrap leidt naar de zolderetage boven deze vleugel.



Eerste etage

Overloop, 3 slaapkamers en een tweede badkamer. De slaapkamers hebben een courante maatvoering. Een slaapkamer met mooie nokhoogte en flink zijraam, tweede slaapkamer met dakkapel en grote derde slaapkamer met bergzoldertje achter schotten. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel, 3e toilet, designradiator en inbouwverlichting. Een Velux dakraam zorgt voor fijne daglichttoevoer.



Buitenleven

Vanuit de onverharde straat leidt een lange oprit naar de achterkant van het perceel. Midden in het groen is de villa gesitueerd. Achter het huis is een groot gedeelte bestraat, zodat er meer dan genoeg parkeerruimte is. De hoofdentree is aan de achterkant gelegen en de voorzijde geeft daarom weids uitzicht over de tuin met groot gazon en mooie bloemenborders. Het geheel is verder omzoomd met grote bomen, dus volop privacy.

Kenmerken

Woonoppervlakte
216
Perceeloppervlakte
5188
Inhoud
832
Bouwjaar
1956
Extra ruimte
18
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (073-6560591) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object