Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsstraat 106

Verkocht
Excellent
Zwaag
€ 895.000 k.k.
1804
 m²
320
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de Dorpsstraat van Zwaag staat deze goed onderhouden stolpboerderij met riant bijgebouw, op een perceel van ruim 1.800 m². 
 Deze boerderij staat op een A-locatie en is voorzien van veel leefruimte, perfect voor een groot gezin. De beschutte tuin op het zuiden met heerlijke veranda maakt de woning helemaal af! 
 Achter de boerderij staat een riant bijgebouw welke voor verschillende doeleinden is te gebruiken, zowel hobbymatig of bedrijfsmatig. De huidige eigenaar kocht dit destijds van rozenkwekerij Balk. Het bijgebouw werd toen gebruikt als kantine voor het personeel. 
 Het bouwjaar van de stolp is 1902 en is rond 1970 grondig verbouwd. Vanaf 2013 wonen de huidige eigenaren in deze boerderij en hebben ook de nodige verbouwingen en renovaties uit laten voeren. 
 Via een grote oprit rijdt u het perceel op, u kunt zowel de auto voor als achter de poort parkeren. De hoofdentree bevind zich aan de oostkant van de woning. Bij binnenkomst in de hal valt uw oog gelijk op de authentieke tegelvloer. Deze ruime entree geeft toegang tot de inpandige garage (met elektrische deur), een (slaap)kamer en glazendeuren naar de hal. Vanuit hier kunt u de tuin, woonkamer, bijkeuken (met wasmachine aansluiting), een slaapkamer, toilet en badkamer bereiken. De ruime badkamer is voorzien van vloerverwarming, een whirlpool ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. En u loopt vervolgens zo de masterbedroom in.
 De ruime woonkamer is voorzien van vele ramen (met zonwering) en een schuifpui naar de heerlijke achtertuin. De frisse en landelijke keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de hal gaat er een trap naar boven, hier bevindt zich een badkamer, twee riante slaapkamers met een wastafel en een schuifpui naar de loggia. Ook treft u hier de ruime bergzolder in het open vierkant. Deze ruimte biedt potentie, door middel van de visualisaties laten we u zien wat er onder andere mogelijk is. 
 Het bijgebouw is nu deels in gebruik als loods en werkruimte. Het andere deel is onder andere ingericht met een woonkamer, keukenblok en twee kamers. Perfect om te gebruiken als bijvoorbeeld B&B, hiervoor is wel een vergunning nodig. 
 De beschutte tuin is wel de USP van deze woning. Volop op het zuiden, prachtige planten en bomen, verschillende zitjes, sierberstrating en een heerlijke veranda waar u het hele jaar door kunt vertoeven. 
 De boerderij is gelegen op fietsafstand van Hoorn en op een steenworp afstand van de A7 richting Leeuwarden of Amsterdam. Binnen 40 minuten bent u al in Amsterdam. Winkelcentrum de Huesmolen is te bereiken binnen 5 fietsminuten. Hier vindt u verschillende winkels voor de dagelijkse voorzieningen.
 
 Zien wij u snel voor een bezichtiging? 
 
 Bouwjaar: 1902
 Woonoppervlakte: 320 m²
 Inhoud: 2.725 m²
 Bijgebouw: ca. 320 m²
 Perceeloppervlakte: 1.804 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
320
Perceeloppervlakte
1804
Inhoud
2725
Bouwjaar
1902
Extra ruimte
355
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object