Plan bezichtigingBel makelaar

Zandwerven 40 +40a

Verkocht
Excellent
Spanbroek
€ 1.125.000 k.k.
24924
 m²
330
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ontdek deze unieke boerderij aan het lint van Spanbroek. Deze boerderij kunt u ook wel een 2-onder-1 kap noemen. Ideaal voor twee families die samen op een erf willen wonen. Deze boerderij staat op een perceel van maar liefst 24.924 m² en het is het walhalla voor paardenliefhebbers. 
 
 Kom binnen 
 De ruime woonkamer van nummer 40a is voorzien van grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, waardoor de ruimte helder en luchtig aanvoelt. Het open concept zorgt voor een naadloze overgang tussen de woonkamer, eetkamer en keuken. De open keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven en voldoende opbergmogelijkheden. Verder treft u hier ook een kantoor waar veel lichtinval is, vanuit het kantoor is er toegang tot de tuin met prachtig vergezicht. Naast de kantoorruimte bevindt zich nog een slaapkamer en een riante badkamer. Via een wenteltrap in de woonkamer komt u op de vide, die toegang geeft tot een 2e slaapkamer en een berging. Nummer 40 is door de huidige eigenaar al flink onder handen genomen, maar is er helaas niet aan toe gekomen om het af te maken. De keuken en badkamer zijn deel gerealiseerd, deze dienen verder te worden afgemaakt. 
 In beide woningen zijn nog extra ruimtes aanwezig, deze kunnen naar eigen wens worden ingericht. 
 
 Buiten
 Het hoogtepunt van deze woning bevindt zich buiten, namelijk de riante achtertuin met vergezicht. Deze unieke woning wordt gekenmerkt door de buitenruimtes. Het beschikt over een volwaardige paardenstal, voorzien van maar liefst 21 paardenboxen, een kleine ponystal, 2 grote buitenstallen en voldoende opbergruimtes. Een ideale uitkomst voor paardenliefhebbers. Er zijn verschillende paardenbakken aanwezig en een longeercircel. 
 
 Locatie
 De boerderij is gelegen aan de Zandwerven in Spanbroek, in de gemeente Opmeer. Voor natuurliefhebbers is Spanbroek een lust voor het oog. Omringd door weidse groene velden en schilderachtige waterwegen, biedt de omgeving volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur. De dichtstbijzijnde supermarkt is per auto binnen 5 minuten te bereiken. In het centrum van Opmeer zijn tevens alledaagse winkels en ov-voorzieningen te vinden. 
 
 * Dit object wordt 'As is, where is' verkocht, er is dan ook geen NVM vragenlijst, lijst van zaken of andere relevante documentatie beschikbaar.
 
 ** De objecten worden ook los van elkaar aangeboden en daarmee onlosmakelijk van elkaar verkocht. 
 
 Perceeloppervlakte: 24.924 m²
 Inhoud: 1.711 m³
 Woonoppervlakte: 330 m²
 Stallen en schuren totaal: 711 m²
 Bouwjaar: 1880
 Energielabel: G

Kenmerken

Woonoppervlakte
330
Perceeloppervlakte
24924
Inhoud
1711
Bouwjaar
1880
Extra ruimte
130
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Hete lucht verwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
21
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object