Plan bezichtigingBel makelaar

Vaartweg 68 a

Verkocht
Excellent
'S GRAVENMOER
€ 645.000 k.k.
2226
 m²
163
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Rust en ruimte



Deze woning is gelegen aan een sfeervolle, doch doorgaande straat. Het betreft hier een heerlijk rustige locatie in ‘s Gravenmoer, ondanks de ligging aan deze doorgaande straat. De woning ligt, in tegenstelling tot de naastgelegen panden, wat meer naar achter op het perceel. Hierdoor is de privacy vanaf de straatzijde gewaarborgd. En niet alleen aan de voorzijde, maar ook aan de achterzijde biedt deze woning zeer veel privacy. Wat je namelijk vanaf de straat niet ziet, zijn weilanden die grenzen aan de achterzijde van het perceel, naast het eigen grasland.



Je kunt hier dan ook genieten van rust en ruimte en toch zijn alle benodigde voorzieningen op zo’n 10 tot 15 autominuten afstand. Dit zijn de voorzieningen in het centrum van zowel ‘s Gravenmoer en Dongen. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen richting ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Oosterhout en Breda goed bereikbaar.



Naast een fijne ligging en ondanks dat de woning een facelift kan gebruiken biedt deze (gezins)woning allerlei mogelijkheden. De woning is onder meer voorzien van een grote woonkamer, een praktische keuken, 4 royale slaapkamers en een lichte badkamer. Daarnaast is nog voldoende bergruimte door de gehele woning aanwezig.



Ook de tuin kan de nodige aandacht gebruiken. Zowel de voor- als achtertuin zijn vol begroeid met een diversiteit aan beplanting. Daarnaast zijn aanwezig een gazon, terras (deels overdekt), carport, paarden- en ponyverblijven, als ook een kippenhok.



Licht



Achter de volgroeide voortuin met naastgelegen oprit gaat dit fijne, doch gedateerde gezinshuis schuil. De entree met deelbare deur geeft toegang tot de ruime hal, alwaar de trapopgang, de watermeterput en een portiek met garderoberuimte en toiletruimte gesitueerd zijn. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet, fonteintje en verwarming. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schrootjes plafond. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.



Woonkamer

Deze verrassend royale woonkamer beschikt over een niveauverschil. Aan de voorzijde is een verhoogd gedeelte aanwezig met de bedoeling daar de eettafel te kunnen plaatsen. In het achtergelegen gedeelte van de woonkamer zijn een sfeervolle open haard en een vaste kast gesitueerd. Verder zijn middels openslaande tuindeuren het deels overdekte terras en de tuin toegankelijk. De grote raampartijen (hout, enkele beglazing) rondom zorgen voor een prettige lichtinval in de gehele kamer. De ruimte is grotendeels voorzien van vloerbedekking en ter plaatse van de verhoging afgewerkt met tegels op de vloer. Op de wanden is granol aanwezig en bij het plafond zijn de houten balken in het zicht.



Dichte keuken

Via de woonkamer is middels een deelbare deur de dichte, deels betegelde keuken toegankelijk. Het betreft hier een ruime keuken met tegelvloer en een L-vormig interieur waar tegenover een extra kastenwand. Het interieur beschikt, door de aanwezigheid van de diverse boven- en onderkastjes, over voldoende bergruimte. Als (inbouw)apparatuur een vaatwasser, koelkast, oven en gaskookplaat. Ter plaatse van het kunststof blad zijn twee rvs spoelbakken en een afzetblad gesitueerd. Hierboven is een dubbel raam aanwezig, waardoor een fijn zicht naar buiten en voldoende natuurlijke lichtinval ter plaatse. Verder heb je hier een buitendeur richting de oprit en een deur naar de bijkeuken met aangrenzende voormalige zadelkamer.



Bijkeuken / Zadelkamer

Via de keuken heb je toegang tot de bijkeuken. Een praktische ruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur, een vaste kast en een radiator. De ruimte is net als de keuken deels betegeld en geeft toegang tot de voormalige zadelkamer. Deze is onder meer voorzien van een uitstortgootsteen, een deelbare deur richting de tuin, diverse kasten en een luik naar de bovengelegen hooizolder met kleine dakkapel voor de aanwezigheid van een natuurlijke lichtinval.



Royale kamers ook op de verdiepingen



Vanuit de hal heb je via de eikenhouten trapopgang toegang tot de bovengelegen verdiepingen. Eenmaal op de eerste verdieping aangekomen tref je grenzend aan de overloop 3 slaapkamers, een badkamer en een afsluitbaar portaal met trapopgang en bergruimte (voormalige cv-ruimte) aan.



Slaapkamers

De drie slaapkamers op deze verdieping zijn allen ruim van opzet, eenvoudig qua afwerking en voorzien van diverse inbouwkasten en een wastafel of aansluiting daartoe. De raampartijen zorgen in alle kamers voor een prettige lichtinval. De houten kozijnen in de gevels en in de dakkapel zijn voorzien van enkele beglazing.



Badkamer

Aan de voorzijde van de woning is de badkamer gesitueerd. Deze is in zijn geheel betegeld en ingericht met een hoekligbad, wandcloset, douchecabine en wastafelmeubel met enkele spoelbak en diverse kastjes. De openslaande ramen (hout met dubbel glas) bieden de badkamer een prettige lichtinval en zicht op de voortuin.



Tweede verdieping

Middels een vaste trap is deze verdieping toegankelijk. Aan de overloop, welke is voorzien van een CV-ruimte, grenst een bergzolder en de 4e slaapkamer. De bergzolder is ruim te noemen. Hier staat de boiler opgesteld. De vierde slaapkamer is prima van formaat, voorzien van een wastafel en ook hier is praktische bergruimte aanwezig.



Buitenleven….



Rondom de woning is een heerlijk perceel van 2.226m2 gelegen. Aan alle zijden is veel volwassen groen aanwezig, evenals een paardenweide aan het einde van het perceel.



Vanaf de voorzijde van het perceel loopt er een lange oprit langs de woning richting de carport. Op eigen terrein heb je hierdoor voldoende ruimte voor het parkeren van diverse auto’s. Achter de carport is nog een bergruimte aanwezig en heb je toegang tot het voormalige kippenhok en de ponystalling. Deze laatste en de carport zijn voorzien van verlichting en elektra.



Verder tref je op het perceel twee paardenstallen aan. Deze zijn aangebouwd aan het hoofdgebouw en grenzen direct aan de zadelkamer. Zowel de stallen als de zadelkamer zijn buitenom vanuit de tuin middels een deelbare deur toegankelijk. Dit gedeelte van het terras / de bestrating is overdekt. De stallen zijn allen voorzien van een drinkbak, hooifuik en raampartij. Verder maken de buitenverlichting, de elektra en de buitenkraan het geheel compleet.



Bijzonderheden:



- Leuke, weliswaar te moderniseren, gezinswoning met fijne verblijfsruimten

- Stalruimte voor het houden van paarden en/of pony’s aanwezig.

- Eigen grasland achter de woning / stallen gesitueerd.

Kenmerken

Woonoppervlakte
163
Perceeloppervlakte
2226
Inhoud
630
Bouwjaar
1971
Extra ruimte
25
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Carport
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object