Plan bezichtigingBel makelaar

De Blommers 19

Verkocht
Excellent
Tilburg
Op aanvraag
13179
 m²
170
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Comfortabel en ruim wonen…

Entree
In Brabant komen we achterom maar wanneer u de voordeur gebruikt komt u binnen in een strak afgewerkte hal. In de hal bevindt zich tevens de meterkast en een praktische verdiepte kelderkast.

De hal is voorzien van een prachtige tegelvloer, welke nog in originele staat is.

Woonkamer
De woonkamer is bereikbaar vanuit de hal.
Door de grote raampartijen is er een fijne lichtinval in de L-vormige woonkamer en is er een prachtig uitzicht op de tuin.

Het balkenplafond in combinatie met de houten vloer en de houtkachel maken dit een sfeervolle ruimte.
De gehele benedenverdieping (m.u.v. de gang) is voorzien van vloerverwarming en strak afgewerkte wanden.

Keuken
Vanuit de woonkamer is de dichte keuken te bereiken welke uitzicht geeft over het erf.
De ruime keuken in hoekopstelling is uitgerust met diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, inductie-kookplaat met afzuigschouw, oven en combimagnetron en koelkast. Het plafond is voorzien van inbouwverlichting. De werkbladen zijn voorzien van een granieten blad.

Eetkamer
Vanuit de keuken is er toegang tot een royale eetkamer met openslaande deuren naar het terras. Vanwege de aanwezige kabelaansluiting, sfeervolle potkachel, vloerverwarming en inbouwverlichting is deze ruimte ook uiteraard in te delen als werk (relax) kamer, speelruimte voor de kinderen of sportruimte..

Bijkeuken/wasruimte
Via de achterentree is tevens de bijkeuken/wasruimte bereikbaar, welke is uitgerust met een keukenblokje, gootsteen, aansluitingen voor de wasapparatuur en unit voor de vloerverwarmimg, wederom strak afgewerkt plafond met inbouwverlichting.
De bijkeuken biedt een prachtig uitzicht over de achtertuin.

Uiteraard mag een kelder niet ontbreken, deze is op stahoogte. Een leuk detail is de oude spekkast, welke vroeger werd gebruikt voor het pekelen van vlees.

Verder is er een toiletruimte met glad gestucte wanden, wandcloset, fonteintje en radiator.

Een verdieping met voldoende ruimte....

Vanuit de entree heb je via de vaste trapopgang toegang tot de bovengelegen verdieping. Eenmaal op deze verdieping aangekomen tref je grenzend aan de overloop 3 ruime slaapkamers en de badkamer aan. Via een van de slaapkamers betreedt u de tweede overloop met voldoende berging welke nog toegang geeft tot een vierde slaapkamer.

Slaapkamers
Op de eerste verdieping treft u vier slaapkamers aan waarvan 3 slaapkamers aan de voorzijde gesitueerd. De kamers zijn voorzien van een laminaat-vloer, diverse inbouwkasten en de wanden zijn strak afgewerkt.

Via de 3e slaapkamer is er toegang tot een naastgelegen ruimte met veel lichtinval,praktische inbouwkasten, een originele houten vloer, daardoor is deze ruimte ideaal om als 4e slaapkamer in te richten.
In deze ruimte is ook de cv ruimte met opstelling van de Remeha CV-ketel.

Badkamer
De aan de voorzijde gesitueerde deels betegelde badkamer is zeer praktisch ingericht en beschikt over een moderne inloopdouche, bad, een wandcloset, designradiator, en een wastafelmeubel waarboven een spiegel met ingebouwde verlichting. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming, inbouwverlichting en mechanische ventilatie.

Vliering/bergzolder
Vanaf de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot de slaapkamers, de badkamer en vlizotrap naar de vliering/bergzolder (op stahoogte) met houten verdiepingsvloer. Het dak is geïsoleerd.

Ook bevindt zich hier de installatie voor de mechanische ventilatie van de badkamer.

Verschillende ruimtes met mogelijkheden....

Voormalige stal
Zoals eerder vernoemd is Inpandig aan de woning de voormalige stal te vinden, welke vanuit de bijkeuken te bereiken is. De originele betonnen stalramen (enkel glas) zijn nog bewaard gebleven.
Een prachtige grote ruimte van circa 100 m2 groot waar je een speelplaats voor de kinderen kunt maken of welke in te richten is als (extra) hobbyruimte.

Grote schuur

Vanuit de stal kunt u aan de linkerkant via een schuifdeur de grote schuur
betreden, deze grenst direct aan de voormalige stal en is vanuit binnen te bereiken.
De schuur van circa 210 m2 is voor¬zien van houten spanten en is rondom volledig geïsoleerd. Het dak zorgt voor veel lichtinval evenals de grote
openslaande deuren richting het erf.
De schuur is ingericht met een werkplek voor de handige klussers en is door de royale afmeting en de aanwezigheid van elektra voor meerdere doeleinden te gebruiken.
De voormalige royale graanzolder van circa 27 m2 bereikt u tevens via de aanwezige trap.

Extra berging
De ruime berging van circa 9 m2 biedt genoeg ruimte voor het stallen van meerdere fietsen. Deze is zowel inpandig als vanuit buiten bereikbaar.

Rondom de woning....

.....is een ruime oprijlaan gesitueerd aan de zijkant van de woning met veel parkeerruimte als u verder door rijdt richting de carport. Zowel aan de voorzijde als achterzijde van de woning zijn meerdere plantenperken aangelegd en plekken om heerlijk te kunnen te zitten. Hier is altijd wel ergens zon te vinden, maar als u liever in de schaduw wilt verblijven is hier ook alle ruimte beschikbaar voor.

De overdekte achter-entree bereikt u nadat u de zeer ruime oprit die bij deze woning hoort, op komt rijden.
De aanwezige, op het achtererf gelegen, dubbele carport is voorzien van een pannendak en elektra. Deze biedt u voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

De royale tuin is vrij aangelegd met mooie gazons, diverse terrassen en plantenperken met hoge bomen en planten. Het erf is bestraat en biedt een mooi uitzicht op de tuin en het aangrenzende graslandje.

De voortuin is ingericht met een terras, looppaden, gazon, enkele eiken- en kastanjebomen zorgen voor heerlijke schaduw tijdens de warme zomerdagen.


Tilburg en omstreken....

Tilburg is een stad met ongeveer 224.459 bewoners, welke zijn stadsrechten begin 19e eeuw kreeg. De stad staat bekend als dé textielstad. Vanaf het jaar 1500 begon Tilburg zich te ontwikkelen als ware textielstad als gevolg van een overschot aan schapen in de weilanden rondom Tilburg.

Hedendaags nodigt het centrum uit om een goede borrel te nemen in een van de hippe kroegjes die Tilburg rijk is, een stadswandeling te maken door de (stads)parken, voet te zetten in Theaters of een middagje de winkels in het centrum leeg te shoppen en te genieten van de vele culturele hoogstandjes. Om nog niet te spreken over de grote hoeveelheid heerlijke restaurants waar je bourgondisch kunt genieten!

Tilburg hoort bovendien bij de tien grootste steden van Nederland, hoewel je dat niet zou zeggen als je het knusse centrum van de stad ontdekt.

De woning zelf ligt in het groene buitengebied en is gunstig gelegen. U staat binnen 20 minuten in hartje centrum maar kunt toch rustig wonen. Ook de uitvalswegen naar Gilze en Rijen zijn goed te bereiken.

Kenmerken

Woonoppervlakte
170
Perceeloppervlakte
13179
Inhoud
3226
Bouwjaar
Extra ruimte
421
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object