De grootste in landelijk wonen

Vrijstaande woning in het buitengebied kopen of verkopen?

Je kunt bij ons terecht!

Neem contact op
Buitenstate.nl
Over Buitenstate

Over Buitenstate

Bij het NVM samenwerkingsverband Buitenstate zijn alle makelaars gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Door deze specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate het grootste aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, boerderij, zorgboerderij, landgoed, villa of andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken.

Een Buitenstate is een niet alledaagse woning en heeft vaak te maken met de bijzondere wet- en regelgeving op het platteland en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En die bieden onze aangesloten kantoren je graag!

Wat is een Buitenstate?

Vrij gelegen
Buiten de bebouwde kom
Minimaal 1.000 m² perceel
Een beleving van rust en ruimte

Twijfel je over de juiste aanpak voor de verkoop van je woning?

Je woont in een vrijstaande woning in een landelijke omgeving en overweegt jouw woning (op termijn) te gaan verkopen. Maar hoe pak je dat aan? Je wilt geen jaren over de verkoop van uw woning doen en heeft ook geen zin om alles zelf te regelen. Misschien heb je je dan wel eens afgevraagd welke makelaar…

  • De passie voor landelijk wonen kan overbrengen aan potentiële kopers?
  • Je ontzorgt bij het professioneel te koop zetten van uw woning?
  • De nieuwste (online) verkooptools kent en weet waar potentiële kopers zoeken?
  • De juiste waarde van uw vrijstaande woning in de huidige markt kan geven?
  • De wet- en regelgeving en bijzondere verkoopmogelijkheden van het buitengebied kent?
  • Ervoor zorgt dat je woning binnen een half jaar wordt verkocht? Logische vragen, met een helder antwoord: de Buitenstate Makelaar helpt je graag bij het te koop aanbieden van jouw woning.

Logische vragen, met een helder antwoord: de Buitenstate Makelaar helpt je graag bij het te koop aanbieden van jouw woning.

Excellent
Ijsselstein
€ 1.400.000 k.k.
Excellent
Leerdam
€ 700.000 k.k.
Excellent
Tuitjenhorn
Op aanvraag
Excellent
EGMOND AAN ZEE
€ 1.275.000 k.k.
Excellent
Heesselt
€ 365.000 k.k.
Excellent
Noordeloos
€ 650.000 k.k.
Excellent
Breda
€ 1.495.000 k.k.
Excellent
Bergambacht
€ 1.400.000 k.k.
Excellent
VIANEN NB
€ 1.195.000 v.o.n
Excellent
Zijderveld
€ 1.075.000 k.k.
Excellent
Boijl
€ 549.500 k.k.
Excellent
Herwijnen
€ 970.000 k.k.
Excellent
Amstelveen
€ 2.875.000 k.k.
Excellent
Montfoort
€ 545.000 k.k.
Excellent
Hagestein
€ 735.000 v.o.n

De meest recente Buitenstates

Onze specialisatie

Door de specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate een groots aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, boerderij, zorgboerderij, landgoed, villa of andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken. Buitenstate is een kleinschalig NVM samenwerkingsverband en blijft ook klein.

"De markt voor vrijstaande woningen in het buitengebied, is een kleine maar ook heel bijzondere markt. Dit is voor ons als makelaars een prachtige markt om onze expertise en betrokkenheid te tonen. Hier komt het aan op vakmanschap." vertelt Adriaan van den Heuvel, een van de oprichters.

Adriaan van den Heuvel NVM
Adriaan van den Heuvel, een van de oprichters

"We wilden de koop nog dezelfde dag rond maken, en aan deze uitdrukkelijke, maar ook uitzonderlijke wens is makelaar Klijsen helemaal tegemoet gekomen: dat vonden we helemaal top!"

Familie Wieringhen-Borski

"Bij Van den Heuvel werden we gastvrij onthaald. We kregen direct het goede gevoel dat de medewerkers daadwerkelijk betrokken waren. Men was open, leefde met ons mee, ondersteunde en adviseerde ons, dat vind ik een compliment waard. Hierbij: chapeau voor Buitenstate Makelaar Adriaan van den Heuvel!"

Jan Noordman

"Harold van Rooij van Schep Makelaardij bleek een prettige vent met een heel realistische kijk op de markt. Ook de styliste kwam langs. Wat was dat een fijn mens. Ze had een bescheiden manier van veranderen. Zo hebben we bijvoorbeeld van onze sportkamer een extra slaapkamer gemaakt en onze donkere trap licht geverfd. Dat viel in de smaak!"

Hanne Vos
Gratis waardebepaling van je woning?
Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving? En overweeg je verkoop? Maak dan gebruik van onze waardebepaling.