Buitenstate.nlKopen
Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Met de aankoopmakelaar krijgt je zekerheid en bespaar je geld!‍‍ Veel kopers vissen achter het spreekwoordelijke 'net' nu de woningmarkt, vooral in de grote steden, trekjes van overspannenheid vertoont. In deze markt is het daarom slim om de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in kaart te brengen.

Contact met een Buitenstate makelaar over aankoop?

Woonboerderij te koop!

Heb je jou al een woonboerderij, villa of vrijstaande woning op het platteland op het oog? Neem dan bij de onderhandelingen een aankoopmakelaar mee die gespecialiseerd is in het buitengebied: zo wordt landelijk wonen geen verrassing, maar een doordachte keuze. Vaak vraagt de makelaar een percentage over het verschil tussen de vraagprijs en de aankoopsom. Dus zowel de makelaar als jij, hebben baat bij een goede onderhandeling. Win-win voor allebei!

Super! Je verzoek voor het aanmaken van een woonprofiel is ontvangen. We komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.
Oeps! Er gaat wat mis bij het versturen van dit formulier.
Wij gaan voorzichtig om met je gegevens (conform wetgeving AVG). Lees hier onze privacyverklaring.

Liefde voor het buitenleven

Super! Je zoekopdracht is bij ons geregistreerd. Je ontvangt zo snel mogelijk een mail ter bevestiging.

Zoekopdracht maken

We weten welke huizen binnenkort te koop komen

Maar ook als je nog geen specifieke woning voor ogen heeft kan hulp bij aankoop welkom zijn. Een aankoopmakelaar kan voor je zoeken en weet welke woningen binnenkort te koop komen, al voordat deze op de markt komen. Dat komt omdat makelaars onderling een uitwisselingsysteem hebben. Vraag je Buitenstate makelaar hier maar eens naar.

Wat doet een aankoopmakelaar zoal?

Heb je zelf al je ideale (woon)boerderij, landgoed, of villa ontdekt in het landelijk gebied? Bijvoorbeeld via de Open Huis dag, dan biedt een aankoopmakelaar meerwaarde in het vervolgproces. Zo geeft de Buitenstate aankoopmakelaar zekerheid over specifieke en buitengewone facetten van het buitengebied:

  • juridische zaken;
  • (toekomstige) omgevingsfactoren;
  • bouwkundige aspecten;
  • milieuwetgeving;
  • bestemmingsplan mogelijkheden.
  • Het buitengebied heeft een uitzonderlijke wet- en regelgeving. Hier gelden bijvoorbeeld de flora en fauna wet, afwijkende bestemmingsplannen en ruimtelijke ontwikkelingen, de ruimte voor ruimte regeling enz. Ervaring en kennis van dit gebied zijn nodig om alles in beeld te krijgen.

Is de vraagprijs van de woning realistisch?

De makelaar van Buitenstate zorgt er voor dat je de juiste informatie krijgt. Met specifieke kennis van zaken wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd.

Liefde voor het buitenleven!

Ga je over tot de daadwerkelijke aankoop? Dan is het belangrijk een makelaar aan je zijde te hebben die je adviseert, jouw belangen vertegenwoordigt en een optimaal onderhandelingsresultaat behaalt. Neem nu de vraagprijs. Is deze reëel? En hoe verhoudt dit zich tot het historische prijsverloop? Aankoopmakelaars weten vraagprijzen naar echte waarde te schatten en besparen u met scherpe onderhandelingen vele, vaak tienduizenden, euro's.

Hulp bij aankoop: een doordachte keuze

Met de juiste informatie wordt landelijk wonen geen verrassing, maar een doordachte keuze. Als koper van een Buitenstate weet je met een aankoopmakelaar zeker dat je over de juiste informatie beschikt. Dat is cruciaal bij het nemen van een belangrijke beslissing.

landleven

Persoonlijke begeleiding bij aankoop

Wil je graag wonen en leven op het platteland? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Is je zoekgebied bijvoorbeeld heel groot? En wil je graag elk nieuw droomhuis in je mailbox krijgen, het liefst voordat dit huis op Funda komt? Maak dan samen met ons een Buitenstate Woonprofiel aan.

Gratis waardebepaling van je woning?

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving? En overweeg je verkoop? Maak dan gebruik van onze waardebepaling.

Op zoek naar jouw eigen plekje?

Met onze krachtige zoekopdracht functionaliteit blijf je op de hoogte van alle nieuwe Buitenstates binnen jouw zoekvereisten.

Contact met Buitenstate

Heb je nog geen antwoord gevonden op je vraag? Een Buitenstate makelaar bij jou uit de buurt kan vast verder helpen.