Buitenstate.nlKopen
Bijzondere woning te koop: ontdek de speciale plekken

Bijzondere woning te koop: ontdek de speciale plekken

Bijzondere woning te koop: ontdek de speciale plekken Benieuwd naar bijzondere woningen of landhuizen te koop in het buitengebied? Dankzij de ruim 50 aangesloten NVM-makelaars kun je rekenen op een rijk en gevarieerd aanbod, door bijna heel Nederland. Het draait bij Buitenstate altijd om bijzondere woningen. Vrijstaande huizen waar je heerlijk in de natuur woont.

Ja, ik wil graag al jullie bijzondere woningaanbod

Wist je ook dat we vaak een huis met stallen aanbieden? Of een huis met een weiland te koop? Maar ook bijvoorbeeld een fijne boerderij midden in het bos.

Ben je benieuwd naar bijzondere woningen in Nederland? Om vrijstaand te wonen of om iedere dag te genieten van de prachtige natuur om je heen? We helpen je graag een bijzondere woning te kopen, die uiteraard precies aan jouw wensen voldoet.

Super! Je verzoek voor het aanmaken van een woonprofiel is ontvangen. We komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.
Oeps! Er gaat wat mis bij het versturen van dit formulier.
Wij gaan voorzichtig om met je gegevens (conform wetgeving AVG). Lees hier onze privacyverklaring.

Liefde voor het buitenleven

Super! Je zoekopdracht is bij ons geregistreerd. Je ontvangt zo snel mogelijk een mail ter bevestiging.

Zoekopdracht maken

Landelijke villa: midden in de natuur

Zoek je bijvoorbeeld een landelijke villa, midden in de natuur? Een landelijke villa is een goed voorbeeld van bijzondere woningen in Nederland. Soms is het landhuis gekoppeld aan een (NSW) landgoed. Je geniet er iedere dag van de prachtige natuur en de heerlijke frisse lucht. Thuiswerken combineer je eenvoudig met ontspanning: wandel door de tuin of loop zo het - of je eigen- bos in. De woonbeleving is heel anders dan in de drukke stad. Daar lijkt het soms of niemand ook maar ergens tijd voor heeft. In het landelijk gebied ben je weer onderdeel van de natuur.

Bijzondere woningen in het buitengebied

De bijzondere woningen die wij te koop aanbieden, zijn extra ruim, hebben stallen voor de paarden of zijn in gebruik als woonboerderij of zorgboerderij. Het zijn bijzondere huizen in het buitengebied, beschikbaar binnen ons netwerk van makelaars met meer dan 49 vestigingen door bijna heel Nederland.

Woudhuis: het bos om je heen

Zoek je een écht bijzondere woning? Denk dan eens aan een woudhuis. We verkopen af en toe een authentiek woudhuis, midden in het bos. Een woudhuis is een ode aan de natuur: vaak is er veel hout aan de buitenzijde. Hout heeft een unieke uitstraling en is geweldig om mee te werken. Op die manier koop je een bijzondere woning, op een even zo unieke locatie.

Bekijk de woningen die we recent verkochten en ontdek zo hoe bijzonder sommige woningen zijn. Het mag duidelijk zijn: wij hebben liefde voor het buitenleven en wonen er zelf ook graag!

Bijzondere woningen in Nederland

Zoek je een landhuis te koop of wil je gewoon graag buiten wonen? Het zijn voor ons zeer herkenbare wensen. Wensen waarmee we je uitstekend van dienst kunnen zijn! Wij hebben de woningen die jij zoekt! En weten met onze specialistische ervaring heel goed waar je op moet letten. Zoek je een huis in landelijke stijl te koop (https://www.buitenstate.nl/huis-landelijke-stijl-te-koop/) of wil je gewoon inspiratie opdoen?

Bekijk het overzicht van bijzondere woningen in Nederland. Zo helpen wij je graag om jouw droomhuis te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van bijzondere woning die te koop komt? Schrijf je dan in als zoeker. Zo houden we je automatisch op de hoogte van nieuw aanbod.

Bijzondere woningen te koop gezocht in Nederland? Ontdek vrijstaande villa’s, woonboerderijen en woudhuizen in het buitengebied. Specialist in bijzonder wonen. Buitenstate.

Gratis waardebepaling van je woning?

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving? En overweeg je verkoop? Maak dan gebruik van onze waardebepaling.

Op zoek naar jouw eigen plekje?

Met onze krachtige zoekopdracht functionaliteit blijf je op de hoogte van alle nieuwe Buitenstates binnen jouw zoekvereisten.

Contact met Buitenstate

Heb je nog geen antwoord gevonden op je vraag? Een Buitenstate makelaar bij jou uit de buurt kan vast verder helpen.