Plan bezichtigingBel makelaar
Open huis: 06/04/2024 11:00 - 15:00

Wonkelestraat 11

Beschikbaar
Excellent
Bunde
€ 640.000 k.k.
1635
 m²
301
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

DEZE WONING NEEMT DEEL AAN DE NVM OPEN HUIZEN DAG OP ZATERDAG 6 APRIL VAN 11.00 TOT 15.00 UUR


Rust en ruimte. Dat is wat deze vrijstaande woning u te bieden heeft. Gelegen in de geliefde villawijk "Kasen" te Bunde, op een ruim perceel met zwembad en blijvend vrij uitzicht. Deze vrijstaande woning beschikt o.a. over 5 slaapkamers en een inpandig te bereiken bijgebouw voorzien van 2 kantoor/praktijkruimtes, eigen keuken en badkamer. Dit bijgebouw is met enige aanpassingen ook levensloopbestendig te maken.

Algemeen:
Bouwjaar: 1940
Inhoud: 1.156 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: 301 m2
Perceeloppervlakte: 1.635 m2
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: uitgebreide groepenkast aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: dubbele beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: Rapido VR-ketel (woonhuis) en AWB HR-ketel (bijgebouw
Warm water voorziening: elektrische boiler Inventum 120 liter (gehuurd)

Indeling:

• Kelder:
Vanuit de eetkamer te bereiken. Gewelfde provisiekelder alwaar de cv-installatie gesitueerd is.

• Begane grond:
De authentieke overkapping naast de woning zorgt voor een droge toegang tot de woning. Anders dan gewoonlijk betreedt u deze woning via de eetkamer. Vanuit de eetkamer is de gesloten keukenruimte te bereiken, welke voorzien is van een inbouwkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt vervolgens toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor witgoedapparatuur, toiletruimte en toegang tot de achtertuin en tuinkamer/serre.
De eetruimte is de centrale ruimte van deze woning en is voorzien van een kachel, trapkast en biedt toegang tot het souterrain. De eetruimte staat in een open verbinding met de woon- en zitkamer. Deze gezellige ruimte heeft een openhaard, openslaande deuren naar de overkapping/tuin en de knusse zithoek biedt een schitterend uitzicht over de weilanden aan de voorzijde. In de voormalige entree bevindt zich de meterkast en het trappenhuis naar de 1e verdieping.

• 1e verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en bergvliering. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel in meubel, ligbad, toilet en bidet. Vanuit de badkamer bereikt u een tussenportaal met muurkast en is de ruime 4e slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar. Deze slaapkamer biedt een fraai uitzicht over de omgeving.

Bijgebouwen:
Vanuit de tuinkamer/serre is er een droge toegang tot het multifunctionele bijgebouw. Het bijgebouw bestaat uit 2 ruime kantoor/praktijkruimtes met toegang tot de tuin, hal met open keuken en badkamer voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel. Vanuit de hal is er middels een vaste trap toegang tot de 1e verdieping. De lichte overloop biedt toegang tot een ruime slaapkamer met dakkapel en een fraai uitzicht over de omgeving. In het verlengde van de slaapkamer is een zolderruimte.
Dit bijgebouw heeft een eigen entree vanaf de binnenplaats, waardoor het uitermate geschikt is voor diverse doeleinden.

Tuin:
Aan de linkerzijde van de woning is een ruime oprit voor meerdere voertuigen. De woning is rondom voorzien van veel groen, hetgeen zorgt voor een prettige sfeer en veel privacy. Door de rondom gelegen tuin kunt u op diverse plekken genieten van de zon, of juist de schaduw opzoeken. In de warme zomermaanden kunt u een verfrissende duik nemen in uw eigen zwembad. Om het spa-gevoel compleet te maken is er ook een sauna aanwezig onder de overkapping. Tevens bevindt zich in de tuin een berging/tuinhuis.

Ligging:
Deze woning met vrij uitzicht is gelegen in de geliefde villawijk “Kasen”, centraal tussen Bunde, Meerssen en Beek. De omgeving kenmerkt zich door de landelijkheid en ruimtelijkheid. In de directe nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Kasen, behoord tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 8 kilometer van het centrum van Maastricht en is middels trein- en busverbindingen uitstekend bereikbaar.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
301
Perceeloppervlakte
1635
Inhoud
1156
Bouwjaar
1940
Extra ruimte
6
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler huur
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object