Plan bezichtigingBel makelaar

Slotstraat 56

Beschikbaar
Excellent
Beesd
€ 915.000 k.k.
1002
 m²
177
 m²
Herenhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Charmante vrijstaande woning in Beesd met prachtige tuin


- 177 m2 woonoppervlakte en 3 ruime slaapkamers.

- Ruime, beschutte tuin met gevarieerde beplanting, vijver en verschillende terrassen.

- Rustige ligging met uitzicht op een beschermd dorpsgezicht en toch nabij alle nodige voorzieningen.



Welkom in dit charmante vrijstaande woning in Beesd, een waar paradijs voor wie van rust, ruimte en natuur houdt. De woning is omgeven door een prachtige tuin met een vijver, volop groen en meerdere terrassen waar je heerlijk kunt ontspannen of entertainen. Binnen vind je een sfeervol interieur welke helemaal bij de woning aansluit met authentieke details zoals glas-in-lood ramen, een houtkachel en een prachtige tegelvloer en genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning ligt in een rustige en groene omgeving van Beesd, met een idyllisch dorpsaangezicht recht voor de deur. In de lente grazen er schapen en bloeien de appelbomen. Alle belangrijke voorzieningen zoals een basisschool en winkels zijn op korte afstand bereikbaar, waardoor deze locatie de perfecte balans biedt tussen landelijk wonen en dagelijkse gemakken.



Globale indeling:



Begane grond: Entree met hal, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toegang tot de ruime centrale hal voorzien van vloerverwarming. In de centrale hal bevindt zich de toilet en wasruimte ook biedt het toegang tot de woonkamer, de keuken en de serre. De ruime woonkamer met zicht op de tuin is voorzien van een fijne houtkachel en geeft toegang via schuifdeuren naar het kantoor, ook weer met zicht op de groene tuin. Vanuit de woonkamer is de veranda te bereiken waar je het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Nog een fijne plek in de woning is de lichte eetkamer met zicht op de achtertuin voorzien van een prachtige brede trap, door de harmonica deuren te openen wordt de woning met de tuin verbonden. De lichte keuken is voorzien van een diepe spoelbak, een vaatwasser, 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer.



Eerste verdieping: Overloop met toegang tot alle vertrekken, een master bedroom voorzien van elektrische markiezen en dubbelglas, een tweede slaapkamer met houten vloer, vaste kast en handmatige rolluiken, de derde slaapkamer is tevens voorzien van dubbelglas, vaste kast en handmatig bedienbare rolluiken. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, een ligbad, inloopdouche, toilet, wastafel en rolluiken.



Zolder: Een grote vliering, bereikbaar middels vlizotrap die veel opslagruimte biedt of mogelijkheden heeft voor extra kamer.



Kelder: Ruime kelder ideaal voor opslag.



Buiten: De woning heeft rondom een tuin welke aan de voorzijde voorzien is van verschillende beplanting waardoor er elk moment van het jaar wat nieuws bloeit. Aan de achterzijde is een praktisch terras te vinden. Via een brede trap tref je de serre voorzien van harmonica deuren die open gezet kunnen worden en er één geheel van gemaakt kan worden, ideaal in de warme zomermaanden! Verder beschikt de woning over een schuur voorzien van elektra en een garage waar er één auto in geparkeerd kan worden, bereikbaar middels elektrische roldeur. 



Goed om te Weten:

- De woning is goed onderhouden en direct klaar voor nieuwe bewoners.

- De tuin biedt volop privacy dankzij de groene heg die het hele jaar door bloeit.

- Comfortabele veranda en eigen garage, perfect voor elk seizoen.

- Uitstekende locatie: tegenover schilderachtige appelboomgaarden en nabij essentiële voorzieningen zoals scholen en winkels.



Ligging:

Beesd (gemeente West Betuwe) ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Linge. Het vriendelijke dorp beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en enkele gerenommeerde speciaalzaken, u kunt uitgebreider winkelen in het nabij gelegen Geldermalsen of Leerdam. Beesd kent een actief verenigingsleven en heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport, een schitterend dorpscentrum (beschermd dorpsgezicht) en een fraai aangrenzend landgoed “Mariënwaerdt” met uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 5 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Vanuit dit station is er elk half uur een verbinding met Geldermalsen/Dordrecht.

Kenmerken

Woonoppervlakte
177
Perceeloppervlakte
1002
Inhoud
738
Bouwjaar
1939
Extra ruimte
22
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0345-632100) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object