Plan bezichtigingBel makelaar

Nieuwendijk (nabij nr. 133) 0 ong

Beschikbaar
Excellent
Someren
€ 400.000 k.k.
2500
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Gelegen in het landelijk buitengebied van Someren treft u deze kavel aan voor het oprichten van een vrijstaande woning met een inhoud van 900 m³ en vrijstaand bijgebouw van 150 m².  Het perceel meet een oppervlakte van ca. 2.500 m² . De mogelijkheid bestaat om nog extra grond bij te kopen. Op het perceel staan momenteel nog een oude langgevelboerderij en enkele voormalige agrarische opstallen, deze worden door opdrachtgever gesloopt en verwijderd. 

 

 Het object biedt ruime mogelijkheden voor mensen die vrij en landelijk willen wonen met de mogelijkheid om, bij aankoop van extra grond, hobbymatig kleinvee of paarden aan huis te houden. De kavel meet een front van ca. 50 meter en een diepte van ca. 50 meter. 

 

 NUTSVOORZIENINGEN

 Er zijn water- en stroom (3x35 amp.) aansluitingen aanwezig. 

 

 KADASTER

 Verkochte is kadastraal bekend als gemeente Someren, sectie G, nummer 5050. Van het kadastrale perceel wordt slechts een gedeelte verkocht. De kosten voor de kadastrale inmeting komen, elk voor 50/50, voor beide partijen. In de koopovereenkomst wordt een verrekenbeding opgenomen voor onder- of overmaat.  

 

 Tevens is het mogelijk om 1,15.00 ha extra grond bij te kopen. 

 

 BESTEMMINGSPLAN

 Momenteel loopt de bestemmingsplanprocedure om de huidige bestemming Agrarische bestemming van de locatie om te zetten in Woondoeleinden. De kosten voor de bestemmingswijziging zijn voor rekening van verkoper. De kosten voor de noodzakelijke bouwvergunningen komen voor rekening van koper.

 

 Eventuele verplichtingen welke voort kunnen komen uit de tussen verkoper en gemeente Someren overeen te komen anterieure overeenkomst waaronder aanleg en instandhouding landschappelijke elementen zullen opgelegd worden aan de nieuwe eigenaar.  

 

 SOMEREN ALGEMEEN

 Gemeente Someren bestaat uit de kernen Someren-Dorp, Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop. Someren ligt centraal tussen de gemeentes Eindhoven, Weert en Helmond. 

 

 Someren is een uitgestrekte Brabantse plattelandsgemeente waar het goed toeven is! Door haar unieke natuurlijke ligging aan de rand van De Groote Peel en de Strabrechtse Heide met haar afwisselende bos- vennen-en heidegebieden is Someren bij uitstek een echte wandel- en fietsgemeente!  

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
2500
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object