Plan bezichtigingBel makelaar

Op de Duif 1

Beschikbaar
Excellent
Margraten
€ 385.000 k.k.
1230
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Altijd al uw eigen woondroom willen realiseren? Dan is dit een unieke kans!

Aan de rand van Margraten bieden wij deze royale bouwkavel aan met goedgekeurde omgevingsvergunning voor het bouwen van een levensloopbestendige villa. Dit bouwplan heeft het allemaal: ruimte, functionaliteit, privacy en luxe verpakt in een strakke vormgeving met allure naar ontwerp van Dreessen Willemse architecten. Al het voorbereidend werk is reeds voor u gedaan met de relevante onderzoeken en de vergunningstekeningen tot uw beschikking. Het design kan eventueel gepersonaliseerd worden in overleg met de architect.

De bouwkavel is 1.230 m² groot en gelegen aan de rand van Margraten in de rustige en prestigieuze nieuwbouwwijk “de Bloesemgaard”. De locatie heeft veel te bieden, zo woont u nabij de dorpskern met een diversiteit aan voorzieningen, zijn uitvalswegen richting o.a. Maastricht, Heerlen en Aken snel bereikbaar en ligt het prachtige Limburgse Heuvellandschap met tal van recreatiemogelijkheden letterlijk om de hoek.

Deze royale bouwkavel op fraaie locatie met goedgekeurde omgevingsvergunning vormen samen een uniek geheel! Tijdens een persoonlijk gesprek laten we u graag verder kennismaken met dit mooie ontwerp en de bouwmaterialen.

Specificaties volgens de vergunningstekeningen:

Algemeen:
Inhoud: circa 1.016 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 211 m²
Overige inpandige ruimte: circa 43 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: circa 48 m²
Gem. breedte kavel: circa 36,89 m
Diepte kavel: circa 32,86 m
Perceeloppervlakte: 1.230 m²
Verwacht energielabel: A+++

Indeling van de nieuw te bouwen woning op basis van de vergunningstekeningen en verleende omgevingsvergunning:

• Souterrain
Hal met toegang tot de bijkeuken met kastenwanden en gootsteen, berging en de technische ruimte.

• Begane grond
De overdekte entree biedt toegang tot de ruime en open hal met vide, garderobenis, meterkast en toilet met fonteintje. Middels de hal bereikt men de twee vleugels van de villa en het trappenhuis met toegang tot het souterrain en de verdieping.

Westvleugel:
Aan de straatzijde bevindt zich de wasberging met aansluitingen voor de witgoedapparatuur en een gootsteen. De ruime slaapkamer geeft middels een schuifpui toegang tot de achtertuin en beschikt over een eigen badkamer, inloopkast met kastenwanden en separaat toilet. De badkamer is vrij in te delen maar er is ruimte voorzien voor een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en dubbele inloopdouche. Zowel middels de wasberging als de badkamer is de royale multifunctionele ruimte, momenteel als sportruimte aangeduid, bereikbaar welke eveneens door de grote raampartijen zicht biedt op de achtertuin. Deze ruimte kan ook, door de reeds in het ontwerp opgenomen poort, makkelijk als garage ingericht worden. Tevens is hier een toegangsdeur tot de buitensportplaats en de tuin.

Zuidvleugel:
De leefkeuken met kastenwand voorzien van apparatuur en kookeiland is van alle gemakken voorzien. De leefkeuken geeft middels een schuifpui toegang tot het eerste overdekt terras met buitenkeuken. De eetkamer en woonkamer worden gescheiden middels een paneel waar tevens de tv installatie geplaatst kan worden en een vanuit beide vertrekken zichtbare houthaard. De woonkamer met verhoogd plafond en wandmeubel geeft middels een schuifpui toegang tot de tuin en het tweede overdekt terras.

Alle leefruimten en de slaapkamer kenmerken zich door de grote glaspartijen met schuifpuien waardoor er veel daglichttoetreding en tuincontact aanwezig is.

• 1e verdieping
Overloop met vide en separaat toilet met fonteintje. De overloop biedt toegang tot een bergruimte, twee slaap-/werk-/hobbykamers en een 2e badkamer met ruimte voor een inloopdouche en dubbele wastafel.

Tuin:
In het ontwerp van Dreessen Willemse architecten is rekening gehouden met het waarborgen van een optimale privacy en wordt de gehele kavel omsloten door metselwerk en een beukenhaag. Aan de voorzijde van het perceel is er parkeermogelijkheid voor meerdere auto's op eigen perceel. De achtertuin biedt door de ligging op het zuidoosten een optimale bezonning en is tevens middels een achterom bereikbaar. In de impressies is een strak uitgevoerde tuin weergegeven met diverse (overdekte) terrassen, beplanting en een zwembad. Het zwembad is niet in de omgevingsvergunning meegenomen.

Ligging:
Deze bouwkavel is gelegen in de rustige en prestigieuze nieuwbouw wijk “ de Bloesemgaard” op enkele minuten loopafstand van het centrum van Margraten, onderdeel uitmakende van de gemeente Eijsden – Margraten. Margraten kent een goed voorzieningenniveau, een basisschool, voldoende sportfaciliteiten, een rijk verenigingsleven en uitstekende openbaar vervoer verbinding naar het Bourgondische Maastricht. Ook steden zoals Luik, Aken, Valkenburg en Heerlen zijn op zeer korte afstand te bereiken. De natuurliefhebber komt in Margraten ook aan zijn trekken: het typische Zuid-Limburgse heuvelland ligt om de hoek, wandelen en fietsen door prachtige flora en fauna. Kortom het is er goed vertoeven!

Naar ontwerp van Dreessen Willemse architecten:
T. +31 (0)45 571 5755
W. https://dreessenwillemse.nl

In het kader van de auteursrechten is het ontwerp in eigendom van Dreessen Willemse Architecten en mag deze niet zonder toestemming en verdere doorwerking aangepast en gerealiseerd worden.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over deze bouwkavel of een afspraak wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
1230
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
In woonwijk
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object