Plan bezichtigingBel makelaar

Ruurloseweg 109

Beschikbaar
Excellent
Vorden
€ 475.000 v.o.n
1620
 m²
229
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stelt u zich eens voor. Wonen op een landgoed. Vaak een omgeving met historische buitenplaatsen met bijhorende landerijen en prachtige natuurschoon. Zo ook hier, aan de Ruurloseweg 109 in Vorden. Direct ten westen van de lange oprijlaan naar kasteel’t Medler ligt verscholen achter het groen deze karakteristieke en verbouwde woonboerderij. De woonboerderij met schuur en carport ligt op ruim 4000 m² grond. Deels uitgegeven in erfpacht en deels gehuurd.De woonboerderij is oorspronkelijk rond 1900 gebouwd. Na diverse verbouwingen is de woonboerderij tegenwoordig geheel in gebruik als woning. Er huizen hier 2 generaties onder één dak. Op de begane grond bevinden zich in het voorhuis een woonkamer met open keuken en de onlangs gerealiseerde badkamer. Ook de bijbehorende slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer. De 2e slaapkamer en badkamer op de begane grond behoren bij het achterhuis. Een lange gang verbindt het slapen met het wonen. De sfeervolle woonkamer met open keuken heeft een prachtig zicht op de tuin en de omliggende landerijen.

De ruimte boven de woonkamer is ingericht als televisie/werkhoek. Deze ruimte staat via de vliering in open verbinding met de ondergelegen woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich op de verdieping nog eens 2 slaapkamers.Algemene kenmerken:

* Bouwjaar 1901.

* Woonoppervlakte ca. 220 m².

* Perceeloppervlakte totaal ca. 4100 m², waarvan 1620 m² (huisperceel) uitgegeven in erfpacht en ca 2500 m² (weiland) wordt gehuurd van Landgoed “t Medler.Bijzonderheden:

* Perceel is uitgegeven in erfpacht en belast met een opstalrecht. De fiscaal aftrekbare erfpachtcanon bedraagt ca. € 13.900,= per jaar.

* Aanleunrangschikking NSW (fiscaal voordeel)

Kenmerken

Woonoppervlakte
229
Perceeloppervlakte
1620
Inhoud
853
Bouwjaar
1901
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Carport, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan drukke weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object