Plan bezichtigingBel makelaar

Zuidlangeweg 8

Beschikbaar
Excellent
Kats
€ 1.295.000 k.k.
24402
 m²
316
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Dit unieke landhuis aan de rand van het Zeeuwse dorpje Kats, aan de voet van de Zeelandbrug, ligt op een perceel eigen grond van circa 2,5 ha. De aanwezigheid van weiland, een rijbak en stallen maken dit object tot een eldorado voor paardenliefhebbers. Volledig omgeven door groen, zijn rust en privacy gegarandeerd. Door de nabije ligging van de N256 staat u echter ook binnen 20 minuten in steden als Goes en Zierikzee, beide met een uitgebreid voorzieningenniveau.
Bent u natuur- of waterliefhebber? Dan kunt u uw hart ophalen in onder meer het nabijgelegen Nationaal Park Oosterschelde.

Kortom, een unieke kans om wonen, hobby en desgewenst werken te combineren!

Naast het landhuis bevinden zich op het perceel een loods van ca. 20 x 35 m, een paardenstal van ca. 23 x 6,5 m en een hondenkennel. Grenzend aan de stal bevindt zich een volledig gedraineerde paardenbak van 20 x 40 m. De loods, die voorzien is van isolerende wandpanelen en een asfaltvloer, beschikt over krachtstroom en aansluitingen voor gas en water. De luxueus uitgevoerde paardenstal heeft 4 boxen, een overdekte ruimte voor bijvoorbeeld hooiopslag en een apart gedeelte met een zadelkamer, een keukenblok en ruimte om een rijtuig te stallen.

De loods biedt vele mogelijkheden en is bijvoorbeeld in te richten als een binnenmanege/-bak.

In 1996 is de bestaande woning uitgebreid met een oppervlakte van ca. 175 m² en in 2010 is het oorspronkelijke deel vrijwel geheel herbouwd. Hierdoor is een schitterend landhuis ontstaan met een woonoppervlakte van ruim 300 m². De muren, vloeren en het dak zijn zeer goed geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van isolatieglas (energielabel C).

Op de begane grond is een compleet levensloopbestendig woonprogramma gerealiseerd, bestaande uit:
- ruime entreehal met toilet en trap naar de bovenverdieping,
- grote L-vormige woonkamer (ca. 60 m²) met open haard,
- grote woonkeuken met serre,
- kantoor-/hobbykamer,
- fitnessruimte met sauna en stoom-/douchecabine,
- badkamer met 2 wastafelmeubels, hoekkast, ligbad en aparte doucheruimte met o.a een waterval,
- grote master bedroom (ca. 30 m²) met inbouwkast,
- ruime centrale hal met kelderingang en een toilet met douche-wc,
- kelder van 6 x 2,5 m en 2,3 m hoog, essenhouten trap en vloer van plavuizen in mediterrane kleuren,
- bijkeuken met keukenblok, meterkast en kastenwand waarin o.a. de cv-installatie is weggewerkt.

Op de bovenverdieping, bereikbaar via de trap in de entreehal, bevinden zich:
- een ruime overloop met een 3e toilet en een bergkast,
- 2 grote slaapkamers (elk ca. 25 m²),
- badkamer met ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel met 2 wastafels,
- vliering.

Kenmerkend voor dit bijzondere object zijn onder meer de degelijke uitvoeringen, de praktische indelingen en de verfijnde gedetailleerde afwerkingen. In het oog springen o.a. de natuurstenen vloeren met vloerverwarming, de eikenhouten parketvloer in de woonkamer, de stuclijsten langs de plafonds en de fraaie wandafwerking met Stuc Venetiën in vrijwel het gehele huis. Voorts de luxe afwerking van de kastenwand in de master bedroom en de schuifwand in de bijkeuken.

De keuken is voorzien van Gaggenau inbouwapparatuur en een geïntegreerde Liebherr koelkast met Biofresh gedeelte. De bijkeuken beschikt in het keukenblok over een Liebherr vrieskast. De badkamer op de begane grond is ingericht met kersenhouten meubelen, marmeren bladen en Dornbracht kranen. Deze kranen zijn ook terug te vinden in de keuken en bijkeuken. De badkamer op de verdieping heeft een marmeren vloer met vloerverwarming en marmeren wandtegels. Het overgrote deel van het huis heeft ventilatie met mechanische afvoer en warmwatertoevoer via een ringleiding.

Door de vele raampartijen heeft u vanuit de woning een prachtig zicht op de, rondom gelegen, zeer goed onderhouden tuin voorzien van veel groen, diverse terrassen en een vijver. Het erf is omzoomd door een fraaie groenstrook en biedt mede daardoor veel privacy. Aan de oostkant van het perceel ligt een gedraineerde paardenwei van circa 1,3 ha.

Al met al een unieke kans om landelijk te wonen op uitzonderlijk niveau. U woont rustig, vlakbij het water en toch met de voorzieningen op korte afstand. Deze beschrijving is te beknopt om dit buitengewone object goed aan u te presenteren. U moet het vooral met eigen ogen zien, of beter: beleven! Serieuze gegadigden nodigen wij graag uit contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Kenmerken

Woonoppervlakte
316
Perceeloppervlakte
24402
Inhoud
1136
Bouwjaar
Extra ruimte
15
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel, Gasboiler eigendom
Garage
Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object