Plan bezichtigingBel makelaar

Laageinde 98

Verkocht
Excellent
Geldermalsen
€ 425.000 k.k.
2062
 m²
132
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ruim 2.000 m² grond met een tal aan mogelijkheden! Sta jij open voor een project, pak dan deze kans met twee (rechter)handen aan!



Waar vind je aan de rand van een leuke woonwijk nog een vrijstaand huis op een perceel van ruim 2.000 m² die ook nog eens is gelegen aan een voor autoverkeer doodlopende straat? Een woning, welke geheel geschikt gemaakt kan worden naar eigen wens en idee, of een plek om een volledig nieuw droomhuis op te bouwen! Een buitenkans, dus stroop je mouwen maar op en zet je gereedschap maar klaar want dit is een unieke mogelijkheid om naar eigen inzicht in te vullen. 



De globale indeling: 



Begane grond: bij binnenkomst word je ontvangen in een kleine hal waarvan uit je kan doorlopen naar de woonkamer. Deze heeft een fijne lichtval en mooi zicht op de grond achter de woning. Een riant grasveld met uitzicht op vrijstaande woningen in de wijk Kalenberg. Naast de woonkamer bevindt zich de keuken met ruimte voor de eethoek. Door het eventueel laten wegvallen van de tussenmuur te laten kan er een prachtige open keuken gecreëerd worden met een grote schuifpui naar de achtertuin toe. Iedere dag weer met een groen uitzicht de dag opstarten en/of afsluiten. De keuken geeft in de huidige situatie toegang tot de badkamer en een bijkeuken, hier tref je de witgoedaansluiting en toegangsdeur naar de achtertuin. 



Eerste verdieping: ruime overloop met bergruimte welke toegang geeft tot de vier slaapkamers. 



Goed om te weten:

- In de tuin staat op dit moment een vrijstaande stenen garage van circa 43 m², een groot duivenhok en nog een losstaande berging. 

- Op de beschreven percelen mag gebouwd worden, dit geeft dus de mogelijkheid om de huidige woning te slopen en volledig opnieuw te bouwen. 

- Het woonhuis wordt aangeboden met een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule.



Ligging: Geldermalsen is in Nederland zeer centraal gelegen. Binnen een uur rijden komt u in vrijwel alle grote steden. Het NS-station van Geldermalsen ligt op korte afstand en gaat naar alle windrichtingen. In Geldermalsen treft u veel winkelvoorzieningen, horecagelegenheden, een jachthaven aan De Linge en diverse sportverenigingen en -faciliteiten.

Kenmerken

Woonoppervlakte
132
Perceeloppervlakte
2062
Inhoud
512
Bouwjaar
1915
Extra ruimte
2
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg
Inhoud tuin
1932
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0345-632100) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object