Plan bezichtigingBel makelaar

Halseweg 54 -99

Beschikbaar
Excellent
Halle
€ 259.000 k.k.
1062
 m²
70
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaande recreatie woning gelegen op schitterend park.
 
 De woning is gelegen op Buitengoed Bos en Enk, een park nabij Zelhem en op enkele kilometers van Doetinchem. Achterhoekse rust en de natuur zijn hier goed vertegenwoordigd. Dat voelt u ook in de woning die omgeven is door groen en beschikt over een grote tuin. De vier seizoenen kunnen hier optimaal worden ervaren en geven ieder hun eigen sfeer. Het is een mooie uitvalsbasis om te fietsen, wandelen en/of te ontspannen. In de directe omgeving ligt het fraaie natuurgebied De Heidehoekse Vloed en het kasteel De Slangenburg. Ook kunt u in de omgeving paardrijden, golfen of tennissen.
 
 Indeling:
 Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, doorgang naar de royale woonkamer met open keuken met compleet ingericht keukenblok voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron. Via een schuifdeur in de woonkamer bereikt u het terras en de tuin. Badkamer met douche en wastafelmeubel. Drie slaapkamers, twee met vaste kasten, een met kasten (wand) zijn te bereiken via de hal. De hoge plafonds en grote raampartijen geven een gevoel van ruimte en daglicht heeft vrij spel. De inhoud van de woning is circa 210 m³ met een woonoppervlakte van circa 70 m². Dit betreft een complete prefab woning die getoetst is aan het Bouwbesluit met kunststof kozijnen en HR++ beglazing en goede isolatie. Tevens is een kleine kunststof buitenberging van 4 m² aanwezig. 
 
 Mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto's op eigen perceel. Royaal perceel 1062 m². Bouwjaar woning 2020.
 
 Parkbijdrage € 65,-- per maand.
 Geen verhuurverplichting maar wel goede verhuurmogelijkheden.
 Grond is eigendom
 Verwarming dmv gasgestookte CV-ketel
 Mandelige wegen, een eigenaar van recreatiewoning wordt automatisch lid van de VVE
 Inboedel is ter overname á € 7.000,--.
 
 
 Locatie
 Het park Bos & Enk ligt tussen het dorp Zelhem en Halle, waarbij Zelhem voorziet in een uitgebreid assortiment aan winkels, zorg en horeca.
 Zelhem is een plaats in de Nederlandse gemeente Bronckhorst in de provincie Gelderland (Achterhoek). In 2016 telde het dorp volgens de gegevens van het CBS 5.760 inwoners. In het buitengebied van Zelhem woonden in dat jaar 1.940 inwoners. Zelhem wordt niet voor niets het Groene Hart van de Achterhoek genoemd. Ten noorden van Zelhem ligt natuurgebied 't Zand. Het gebied biedt volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
70
Perceeloppervlakte
1062
Inhoud
210
Bouwjaar
2020
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object