Plan bezichtigingBel makelaar

Mark 42

Verkocht
Excellent
Spijk
€ 885.000 k.k.
605
 m²
180
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtige vrijstaande woning met vrij uitzicht in Spijk!



- Profiteren van de voordelen van duurzaam wonen met de 29 zonnepanelen die op het dak zijn geïnstalleerd.

- Met een royaal woonoppervlakte van 180 m² en ruim 110 m² overige inpandige ruimte is er meer dan genoeg plaats voor het hele gezin om te ontspannen en te genieten.

- 5 (slaap)kamers, een garage, een tuinkamer en nog veel meer!



Deze in 2001 gebouwde vrijstaande woning in het pittoreske Spijk heeft alles wat je zoekt én meer. Vanaf het moment dat je de drempel overstapt, word je verrast door ruimte, het strakke design en de vele voorzieningen. De ruime slaapkamers bieden een oase van rust na een lange dag, de luxe keuken is een droom voor elke keukenprins(es) en de prachtig aangelegde tuin roept om zomerse barbecues en ontspannen middagen. De kelder is omgetoverd tot een paradijs voor elke hobbyist. Hier vind je nog een geweldige kamer & parkeergarage waar je je kunt terugtrekken en je favoriete hobby's kunt uitoefenen. Of het nu gaat om een biljarttafel, een thuisbioscoop of een werkplaats, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ben jij klaar om je droomleven te beginnen? Kom dan snel een kijkje nemen!



De globale indeling:



Begane grond: entree met meterkast, toilet, trap op- en afgang, toegang tot de kantoorruimte en de woonkamer en keuken met aangrenzende bijkeuken. De open leefkeuken (geplaatst in 2018) is uitgerust met schiereiland, een aanrechtblad en een kastenwand en voorzien van een 4-pits inductie kookplaat met geïntrigeerde afzuigkap, twee ovens, een vaatwasser, koelkast met vrieslade en een spoelbak. De lichte woonkamer met vele ramen biedt toegang middels een schuifpui naar de achterliggende veranda welke gedeeltelijk is af te sluiten met een glazen wand en een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de gevel heeft. De gehele begane grond wordt verwarmd middels vloerverwarming. 



Eerste verdieping: overloop welke toegang biedt naar de drie slaapkamers van deze verdieping, een inloopkast en de badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, toilet, urinoir en vloerverwarming. De master bedroom welke aan de voorzijde van het huis is gelegen is voorzien van een airco en biedt veel vaste kastruimte.



Tweede verdieping: open verdieping bereikbaar per vaste trap. 



Kelder: hal met een toegangsdeuren naar de garage en de hobbykamer. De garage is uitgerust met vloerverwarming, een elektrische garagedeur en met de auto bereikbaar via de inrit aan de voorzijde van het huis.



Goed om te weten:

- In de achtertuin is de vrijstaande berging voorzien van een aangebouwde tuinkamer met glazen schuifwand, een heerlijke plek om rustig te genieten van het buitenleven. 

- De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van HR++ beglazing met kunststof kozijnen, 29 zonnepanelen en energielabel ... 

- Op de begane grond zijn alle deuren en ramen voorzien van elektrische rolluiken, op de eerste verdieping hebben de ramen inbouwhorren en de zonzijde hand bedienbare rolluiken. 



Ligging: Spijk is een dorp in de gemeente West Betuwe. Op circa 3 kilometer bevindt zich de regiostad Gorinchem met al haar voorzieningen. Wonen in de natuur, met alle voorzieningen van de stad op korte afstand! In de nabijheid van de woning bevindt zich de prestigieuze golfbaan "The Dutch'. Spijk ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal. Steden als Rotterdam, Utrecht, Breda en 's Hertogenbosch zijn in beperkte tijd te bereiken via de rijkswegen A2, A15 en de A27.

Kenmerken

Woonoppervlakte
180
Perceeloppervlakte
605
Inhoud
931
Bouwjaar
2001
Extra ruimte
111
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Elektrische verwarming
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object