Plan bezichtigingBel makelaar

Maasbreeseweg 112

Beschikbaar
Excellent
Sevenum
€ 595.000 k.k.
11242
 m²
142
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een fraaie locatie aan de rand van Sevenum ligt deze riante woonboerderij. Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 11.242 m² met aan de achterzijde een prachtig en weids uitzicht op natuurgebied.
De boerderij dateert van 1934 en is in 2010 geheel voorzien van een nieuw dak. Verder is de woning nog grotendeels in authentieke staat en behoeft het een grondige renovatie en verbouwing. Door de enorme ruimte, het geheel heeft een inhoud van ruim 2.200m³, zijn de mogelijkheden echter legio!

Indeling:

Kelder:
Via een trap in de keuken is de provisiekelder van ca. 13 m² bereikbaar.

Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde van de woning zijn de woonkamer, de keuken en een slaapkamer bereikbaar.
De woonkamer is voorzien van een rookkanaal. Aansluitend aan de woonkamer ligt een (slaap)kamer.
Vanuit de hal kom je in de ruime leefkeuken van waaruit de kelder en een slaapkamer te bereiken zijn. Ook bevindt zich hier de trap naar de eerste verdieping.
Aansluitend aan de keuken ligt de bijkeuken met keukenblok. Via je de bijkeuken kom je in de achter-entree met toegang tot de toiletruimte en de eenvoudige doucheruimte.
Via de bijkeuken kom je in de voormalige stalruimtes van de boerderij welke thans in gebruik zijn als garage, werkplaats en opslagruimtes.

Verdieping:
Via de trap in de keuken is de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich 2 eenvoudige slaapkamers met royale inbouwkasten en 2 riante zolderruimtes.

Bijgebouwen:
Op het perceel bevinden zich een drietal voormalige stalruimtes en een open schop.
De grootste stallen hebben een oppervlakte van respectievelijke 113 m² en 258 m².

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen.
Aan de linkerzijde van het perceel is een weiland gelegen van circa 5.000 m². Dit weiland grenst aan de zuidzijde aan de "Groote Molenbeek". De achterzijde van het perceel geeft een prachtig uitzicht over natuurgebied met hoog landschappelijke waarde met een blijvend vrij uitzicht.

Bestemming:
De woonboerderij en de bijgebouwen hebben de enkelbestemming "Wonen". Een gedeelte van het perceel van circa 6.200 m² heeft de enkelbestemming "Agrarisch met waarden".

Ligging:
Sevenum is van oudsher een dorp aan de rand van de Peel en kent prima voorzieningen. Sevenum heeft een leuke dorpskern met winkels en horeca gelegenheden, basisscholen en een groot verenigingsleven. Tevens vele mogelijkheden op sociaal, cultureel en sportief gebied.

Goede ontsluiting via A73 en A67. Horst is in 5 autominuten bereikbaar, Venlo en Venray zijn 15 autominuten verwijderd. De omgeving wordt gekenmerkt door een sterk wisselend landschap met grondgebonden landbouw. Er zijn verscheidene gebieden ingericht als natuur, waardoor u in de vrije tijd heerlijk kunt wandelen en/ of fietsen in de omgeving. De uitgestrekte velden en bossen, en aansluitend ook de Peel, met een zeer mooie afwisselende flora en fauna, liggen op loopafstand.

Kenmerken

Woonoppervlakte
142
Perceeloppervlakte
11242
Inhoud
2207
Bouwjaar
1934
Extra ruimte
355
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (077-2083166) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object