Plan bezichtigingBel makelaar

Lohnislaan 9

Verkocht
Excellent
DE POL
Op aanvraag
1910
 m²
108
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Droom je van landelijk wonen met karakter en geschiedenis?



Dan is deze fraaie, rietgedekte woonboerderij, een voormalige woning van de "kolonie van weldadigheid", precies wat je zoekt! De boerderij ligt op een unieke locatie in de Kop van Overijssel, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Grenzend aan Landgoed de Eese en op fietsafstand van de prachtige natuurgebieden "De Weerribben" en "het Drents Friese Wold" en de stad Steenwijk. Met aan de voorzijde uitzicht over de bossen en aan de achterzijde uitzicht over de landerijen.



De oorspronkelijk in 1930 gebouwde woonboerderij is in 2006 geheel verbouwd en gemoderniseerd, gebruik makend van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor is een comfortabele woning ontstaan met behoud van de authentieke, landelijke sfeer!



Indeling:

Begane grond: zij-entree met hal en meterkast, toilet, luxe badkamer met ruime inloopdouche, wastafel van natuursteen, toilet en handdoek radiator, de wanden zijn afgewerkt met vochtwerend Venetiaans stucwerk, woonkamer in L-vorm met terrasdeuren en een fantastisch uitzicht over de landerijen, de woonkamer beschikt over vloerverwarming en de vloer is afgewerkt met fraaie castle stones, via de woonkamer is de inpandige berging / bijkeuken bereikbaar, de keuken is voorzien van Miele inbouwapparatuur, eveneens een castle stone vloer en een Boretti gasfornuis met dubbele oven, de keuken is uitgevoerd in landelijke stijl, passend bij de woning met een natuursteen werkblad, via de keuken is de kelder bereikbaar, (logeer) slaapkamer (ca. 7 m²), via een klein trapje is de master bedroom (ca. 25 m²) bereikbaar met originele houten vloerdelen, deze beschikt over een vaste kast met schuifwanden en een sfeervolle gashaard met afstandbediening,

Verdieping: bereikbaar via de hal met een vlizotrap, bergruimte maar door de dakkapel eventueel geschikt als werk- of hobbyruimte, hier is tevens de opstelplaats van de cv-ketel (Intergas, 2022).



Bijgebouwen:

- Rietgedekte garage (ca. 5,69 m x 3,74 m) met elektra, zolder en carport,

- Houten prieel,

- Overkapping aan de voorzijde,

- Bakhuisje.



Bijzonderheden:

- De woonboerderij is met zorg onderhouden en verkeert in uitstekende staat,

- De gehele begane grond, behalve de masterbedroom, is voorzien van vloerverwarming,

- Een unieke combinatie van historische charme en modern wooncomfort,

- Rustige ligging in een landelijke omgeving, maar met alle voorzieningen op korte afstand.



Tuin:

Fraai, enigszins parkachtig aangelegd met diverse vaste planten, zoals vlinderstruiken en hagen, diverse zitjes en een grote gazonpartij. Het gehele perceel is gedraineerd en de tuin beschikt over buitenverlichting.



Wil je deze unieke woonboerderij met eigen ogen bewonderen? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door de charme en mogelijkheden die deze bijzondere woning te bieden heeft. Wacht niet te lang, want dergelijke unieke objecten komen zelden op de markt!

Kenmerken

Woonoppervlakte
108
Perceeloppervlakte
1910
Inhoud
459
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
16
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout, Garage met carport
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455 ) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object