Plan bezichtigingBel makelaar

Varsselseweg 41

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
HENGELO (GLD)
€ 615.000 k.k.
860
 m²
227
 m²
Eengezinswoning
Geschakelde woning

Object omschrijving

Varsselseweg 41 Hengelo (GLD)



Deze perfect onderhouden GESCHAKELDE WOONBOERDERIJ in het fraaie buitengebied van Hengelo (GLD) ligt op loopafstand van de prachtige bossen van landgoed 't Zand en de Golfbaan 't Zelle. Voor een heerlijke wandel- of fietstocht hoef je enkel de deur te openen en sta je meteen in de natuur waar diverse routes je leiden langs de mooiste plekjes in de omgeving. Kortom: een ware buitenkans.



In 2010 is de woning gerenoveerd en in 2022 is de woning voorzien van een nieuwe badkamer, luxe keuken inclusief inbouwapparatuur, nieuwe vloeren, binnenzijde volledig gestuct en geschilderd. In 2023 is de woning opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Voor de aankomende jaren hoeft u hier geen onderhoud aan te verrichten.



Het perceel wordt gekenmerkt door een walnotenboom en er zijn mogelijkheden voor een moestuin. Op het terras is het extra genieten van het goede buitenleven. Het bijgebouw met grote zolder is geschikt voor opslag of het uitoefenen van een hobby.



Indeling:



Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime ontvangsthal. Vanuit de hal komt u in de ruime luxe woonkeuken (2022) met kookeiland en diverse inbouwapparatuur, namelijk: combi stoomoven, vaatwasser, quooker, grote koelkast met diepvriesvak, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. De woonkeuken biedt toegang naar een provisiekelder. De woonkeuken wordt door openslaande deuren gescheiden van de woonkamer. De woonkamer heeft een moderne haardpartij. Verder is er op de begane grond een slaapkamer met schuifpui naar terras en een directe toegang naar een moderne badkamer (2022) met douche, wastafelmeubel en vrijhangend toilet, trapkast, separate toiletruimte, royale bijkeuken met achterentree en de wasmachine en droger keurig weggewerkt met een moderne tegelvloer (2022). Tevens is er op de gehele begane grond vloerverwarming aanwezig.



De 1e verdieping beschikt over 4 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met een inloopkast, een tweede badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en vrijhangend toilet. Berging met C.V.-opstelling. Vanaf de overloop is de vliering bereikbaar middels een vlizotrap. De verdieping is tevens voorzien van een marmoleumvloer (2022).



Bijzonderheden:



• Inhoud 775 m³/ woonoppervlakte 227 m²

• Perceeloppervlakte 860 m².

• De woning is voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie, alsmede dubbel glas.

• Energielabel B.

• Het betreft een comfortabele, moderne woning met veel leefruimte en verkeert in uitstekende staat! Deze woning is zeker een bezichtiging waard.

Kenmerken

Woonoppervlakte
227
Perceeloppervlakte
860
Inhoud
775
Bouwjaar
1915
Extra ruimte
13
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerplaats, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
480
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object