Plan bezichtigingBel makelaar

Herenweg 85

Beschikbaar
Excellent
Hoogwoud
€ 1.100.000 k.k.
2195
 m²
309
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze unieke woning, verbouwd onder architectuur door de meubel- en interieurontwerper Piet Boon in zowel 1980 als 2006, is een ware parel die u betovert met zijn tijdloze schoonheid. Tijdens de verbouwingen zijn historische details bewaren gebleven zoals de plek van de ramen en de grote staldeur. De stolpboerderij is een toonbeeld van de traditionele vierkante vorm die nog steeds in het zicht is. Bij het betreden van het erf op uw eigen oprij pad wordt u omringd door groen en ruimte met voldoende parkeergelegenheid. De tuin van de stolpboerderij is een oase van rust, waar u kunt genieten van een weids en prachtig uitzicht over de omliggende landerijen.

Kom binnen
Zodra u deze woning binnenstapt voelt u direct de stempel van Piet Boon. Lichte ruimtes en strakke lijnen. Bij het betreden van de woonkamer wordt uw aandacht direct getrokken naar de zwevende traptreden naar de open bovenverdieping. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig vrij uitzicht over de landerijen van Hoogwoud. Een royaal kookeiland, grote eettafel en gezellige zithoek wat als hart van de woning fungeert. Naast de keuken vindt u een ruime bijkeuken met een overvloed aan kastruimte. Hierachter bevindt zich ook de wasmachine. Een ruim kantoor wordt aan de voorkant van de woning gescheiden door elegante glazen deuren.
Zodra u de zwevende trap oploopt, heeft u een prachtig zicht over de woonruimte. Een fantastische locatie voor een werkplek! De eerste verdieping telt twee slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is een grote slaapkamer gecreëerd, waar de mogelijkheden eindeloos zijn! Denk hier aan meerdere slaapkamers, een hobbyruimte, sportruimte of mancave!

Buiten
De glazen schuifpui nodigt u uit om vanuit de woonkamer direct naar het terras te stappen. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de verbinding tussen binnen met buiten. De weelderige tuin rondom de woning, het vrije uitzicht over de landerijen en de privacy maken deze woning tot een favoriet! Een extra pluspunt is de achtertuin die gelegen is op het zuidwesten, waar u kunt genieten van de zon.

Omgeving
De woning is gelegen in Hoogwoud, een gezellig en karakteristieke dorp in de schilderachtige omgeving van West-Friesland. Het dorp biedt een tal van voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten. Hoogwoud is een ideale pek voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige en landelijke omgeving, zonder het gemak van nabijgelegen voorzieningen in te leveren. Omringd door groene weilanden, waterwegen en historische boerderijen, waaronder deze, kunt u genieten van wandelingen en fietstochten.
Binnen 20 minuten rijden bevindt u zich in de steden Schagen en Heerhugowaard. Het treinstation in Obdam ligt op 10 minuten afstand. Mocht u liever een grotere stad opzoeken, dan vindt u Hoorn op 25 minuten. Met een half uur rijden treft u de prachtige kust van Camperduin, Petten en Callantsoog.

Perceeloppervlakte: 2.195 m²
Inhoud: 1.147 m³
Woonoppervlakte: 309 m²
Bouwjaar: 1870
Energielabel: C

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
309
Perceeloppervlakte
2195
Inhoud
1147
Bouwjaar
1870
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object