Klaver Makelaardij
Noord-Holland
Nieuwe Niedorp

Buitengewoon welkom bij Klaver Makelaardij!

Ze noemen ons makelaars met creativiteit. En marketeers met boerenverstand. Maar wij zijn gewoon nuchtere Westfriezen met passie voor hun vak. Én met het mooiste kantoor in de wijde omtrek. De vroegere woning van de familie Klaver is omgetoverd tot sfeervolle ontmoetingsplaats. Hier gebeurt het, van mens tot mens. Hier bent u altijd welkom!

In Noord-Holland zijn wij dé specialist in landelijke en buitengewone woningen. Dichter bij huis, in en om Nieuwe Niedorp, zijn wij ook de aangewezen makelaar voor reguliere woningen. Nergens vindt zoveel kennis van de lokale en landelijke woningmarkt als hier.

Ondernemers-DNA
De Klavers vormen een familie vol agrarische ondernemers. Klaver kaas, Klaver koe, Klaver Schaap, Klaver Geit. En Klaver Makelaardij. Geert richtte het op in 2013. Zijn zus Dorien zette het bedrijf van hun vader voort, Klaver Agrarisch Vastgoed. In onze buitengewone sector vullen wij elkaar perfect aan.

Wij zijn Klaver Makelaardij!
Ons voltallige team is geboren en getogen in het polderlandschap. Slootje springen, vissen, helpen op de boerderij, kilometers fietsen naar de middelbare school. Het vormde ons tot vindingrijke doorzetters.

Ons geheim?
Hebben we niet. Wel hebben wij drie unieke wapens: inlevingsvermogen, innovatieve marketing en onze Klaverdatabase. Hierin staan de woonwensen van duizenden potentiële kopers. Dankzij slimme data kunnen wij unieke matches maken tussen zoekers en woningen. Of het nu gaat om een middenwoning of villa, aan- of verkoop: met Klaver Makelaardij behaalt u maximaal resultaat.

Voordelen van Klaver Makelaardij
Voor zowel landelijk als regionaal hebben wij beproefde aan- en verkoopmiddelen ontwikkeld. U heeft vast wel eens een Klaver drone-video gezien en ons Klaver Magazine doorgebladerd. Waarom kiezen voor Klaver Makelaardij
  • 1 op 1 pandpresentatie onder 10.000 potentiële kopers uit Klaverdatabase (uniek!)
  • Ideale koper betekent maximale verkoopprijs (gem. 4% hogere opbrengst),
  • Top-promotie dankzij o.a. 30.000+ volgers op Facebook (waarvan de helft uit de Randstad),
  • Aangesloten bij Buitenstate (met meer dan 40 kantoren door heel Nederland),
  • Uw eigen dashboard toont hoe en waar uw woning online scoort. Meten is weten,
  • U betaalt een courtage in overleg, gericht op onze toegevoegde waarde.

Kom langs!
Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.Onze Buitenstates (#)

Onze Buitenstate makelaars

Remco Metselaar
Buitenstate makelaar
Landelijk vastgoed
Geert Klaver
Buitenstate makelaar
Landelijk wonen

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.