Plan bezichtigingBel makelaar

Horn 1

Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 595.000 k.k.
1065
 m²
575
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Robuuste en goed bemeten woonboerderij op een heerlijk perceel van maar liefst 835 m². Een pand met veel mogelijkheden en daarom voor veel doelgroepen geschikt. Een mooie extra is het tegenover gelegen perceel van 230 m² ingericht met een garage en parkeerplaatsen. Gelegen op een goede en rustige locatie nabij het IJsselmeer is het hier volop wonen in alle privacy met toch de voorzieningen van het dorp nabij.



De boerderij meet circa 18 x 19 meter en deze omvang maakt deze special voor veel doeleinden geschikt zoals onder andere:

- Groots en riant wonen

- Kangoeroe wonen

- Mantelzorg

- Dubbele bewoning

- Wonen en werken

- Zorgboerderij

- Interne opslagruimte

- Verhuur van kamers



BEGANE GROND

Op de parterre een ruime living, een grote woonkeuken, drie slaap/werkkamers, de bijkeuken, de badkamer, een badcel, twee toiletten, een provisieruimte, een stookruimte, de achter- en de voorentree en buitenom nog eens twee grote kamers met doucheruimte en toilet.



De eerste verdieping is middels een tweetal trapopgangen bereikbaar. Er zijn maar liefst 8 kamers en twee overlopen, beide met toilet. Eén overloop is bijzonder riant en voorzien van een buitentrap.



De tweede verdieping is geheel ingetimmerd en oogt als een ‘theater’. Deze ruimte leent zich uitstekend om ingericht te worden als extra woon- werkruimte. De nok is ook te bereiken middels een vaste laddertrap en biedt nog eens extra zolder/opslagruimte.



Achter de woning een zonnige tuin aan een brede sloot, welke langs 2 zijden van het perceel loopt. De grote schuur heeft openslaande deuren en is ideaal voor de hobby, werk en/of opslag.



Aan de overzijde van de weg nog een perceel van maar liefst 230 m² aan een brede sloot. Thans ingericht met een garage en parkeerplaatsen. Waar kan jij dit perceel goed voor benutten?



De boerderij is altijd ingericht geweest ten behoeve van kamerverhuur. Uiteraard is dit voort te zetten (vergunning aanwezig) maar het geheel is ook perfect her in te richten ten behoeve van bovenstaande of andere mogelijkheden. Heb jij je woonwensen voor deze woonboerderij al bedacht?



LIGGING

Andijk is een gemoedelijk dorp aan het IJsselmeer en biedt o.a. supermarkten, scholen, jachthavens, recreatiegebied met zandstrand, restaurants, sport en gezondheidszorg. Kortom, volop mogelijkheden om hier in alle rust met goede dagelijkse voorzieningen te kunnen wonen. Omliggende dorpen en steden voorzien in meer dan voldoende extra voorzieningen. Met hoofdstad Amsterdam op slechts 45 autominuten is het heerlijk thuiskomen op deze mooie plek in West-Friesland.



BIJZONDERHEDEN

- Totale perceelgrootte 1095 m²

- WOZ waarde €. 680.000,--

- Indicatieve woonoppervlakte 575 m²



Eerlijk is eerlijk, het geheel is uitgevoerd in jaren ’70 stijl, weliswaar gedateerd maar met de juiste aandacht en liefde zijn hier menig woondromen waar te maken.



Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent van harte welkom om de boerderij te komen ervaren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
575
Perceeloppervlakte
1065
Inhoud
1600
Bouwjaar
1775
Extra ruimte
100
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
13
Isolatie
Muurisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Aan water
Inhoud tuin
253
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object