Buitenstate.nlOnze makelaars
Kwantes Makelaardij
Kwantes Makelaardij
Noord-holland
Andijk

Specialist in (buiten) wonen & werken

Kwantes Makelaardij is sinds de oprichting van het kantoor in 1934 gespecialiseerd in de complexiteit van het agrarisch onroerend goed en (buiten)wonen en werken. Doorgegroeid naar de derde generatie staan integriteit en kennis van zaken centraal voor een betrouwbaar, gedegen en professioneel advies en goede begeleiding.

Met samenwerkingsverband Buitenstate is bemiddeling in vrijstaande woningen in een landelijke omgeving verder uitgediept en draagt zorg voor een passend en reëel advies voor een heldere beslissing.

Kennis over o.a. de Wet Plattelandswoning, wonen in het buitengebied, wijzigingen in bestemmingsplannen, fiscale aspecten rondom landelijk wonen en agrarisch onroerend goed, onteigeningen en pachtzaken is door ervaring en kunde paraat.

Ons allround NVM kantoor staat garant voor een objectieve en reële taxatie en/of de aankoop en verkoop  van uw onroerend goed als woningen, agrarisch bedrijf, grond of bedrijfspand en weet dit onder de aandacht van de juiste doelgroep te brengen.

Voor verbouwingstaxaties, financieringstaxaties, waardeverklaringen en een uitgebreid aanbod van te koop staande woningen kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Houdt u van het buitenleven en wilt u graag landelijk wonen in Noord-Holland? Wij staan voor u klaar.

Kwantes Makelaardij: de sleutel tot bezit.

Beschikbaar
Excellent
Enkhuizen
€ 600.000 k.k.
Onder bod
Excellent
Andijk
€ 1.250.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 375.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Wervershoof
€ 995.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 1.650.000 k.k.

Onze Buitenstates (#)

Onze Buitenstate makelaars

Jorg Kwantes
Buitenstate makelaar
Landelijk wonen
Vastgoed Cert. Wonen
Maureen Tensen
Buitenstate makelaar
Landelijk wonen

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.