Buitenstate.nlOnze makelaars
Kwantes Makelaardij

Start je vrijblijvende waardebepaling met Kwantes Makelaardij

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Noord-Holland? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Kwantes Makelaardij helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Kwantes Makelaardij

Noord-Holland
Andijk

<div>Specialist in (buiten) wonen &amp, werken</div>

Kwantes Makelaardij is sinds de oprichting van het kantoor in 1934 gespecialiseerd in de complexiteit van het agrarisch onroerend goed en (buiten)wonen en werken. Doorgegroeid naar de derde generatie staan integriteit en kennis van zaken centraal voor een betrouwbaar, gedegen en professioneel advies en goede begeleiding.

Met samenwerkingsverband Buitenstate is bemiddeling in vrijstaande woningen in een landelijke omgeving verder uitgediept en draagt zorg voor een passend en reëel advies voor een heldere beslissing.

Kennis over o.a. de Wet Plattelandswoning, wonen in het buitengebied, wijzigingen in bestemmingsplannen, fiscale aspecten rondom landelijk wonen en agrarisch onroerend goed, onteigeningen en pachtzaken is door ervaring en kunde paraat.

Ons allround NVM kantoor staat garant voor een objectieve en re√´le taxatie en/of de aankoop en verkoop ,  van uw onroerend goed als woningen, agrarisch bedrijf, grond of bedrijfspand en weet dit onder de aandacht van de juiste doelgroep te brengen.

Voor verbouwingstaxaties, financieringstaxaties, waardeverklaringen en een uitgebreid aanbod van te koop staande woningen kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Houdt u van het buitenleven en wilt u graag landelijk wonen in Noord-Holland? Wij staan voor u klaar.

Kwantes Makelaardij: de sleutel tot uw bezit.

Onze Buitenstate makelaars

Jorg Kwantes
Buitenstate makelaar
Landelijk wonen
Vastgoed Cert. Wonen
Maureen Tensen
Buitenstate makelaar
Landelijk wonen
Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 1.250.000 k.k.
Onder bod
Excellent
Andijk
€ 719.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 425.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 699.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Oostwoud
€ 1.200.000 k.k.
Te huur
Excellent
Andijk
€ 3.700,- p.m.
Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 649.000 k.k.

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

Blokker
€ 499.000 k.k.
Verkocht
Wijdenes
€ 569.000 k.k.
Verkocht
Lutjebroek
€ 575.000 k.k.
Verkocht
Lutjebroek
€ 575.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.